Etuovi.com Kärki
Sponsoroitu · Lue lisää
Haluatko kohteesi tähän?

Myytävät asunnot Hakametsä, Tampere: 5 kpl

Hakuehdot: Hakametsä, Tampere

Myytävät asunnot Hakametsä, Tampere: 5 kpl

Hakuehdot: Hakametsä, Tampere

Asunto Hakametsästä?

Tältä sivulta löydät myytävät asunnot Hakametsässä. Pientalovaltainen Hakametsän kaupunginosa sijaitsee muutaman kilometrin päässä Tampereen keskustasta ja sen viereisiä kaupunginosia ovat Kaleva ja Messukylä.

Myytävät asunnot Hakametsässä

Hakametsän rakennuskanta koostuu suurimmaksi osaksi pientaloista, mutta alueelle on noussut viime vuosien aikana myös kerrostaloja. Rauhaisan Hakametsän lukuisat omakotitalot ja rivitalot tarjoavat kattavan valikoiman asuntoja etenkin lapsiperheille.

Uusi koti Hakametsästä?

Hakametsän asukkailla on mahdollisuus hoitaa päivittäiset ostoksensa läheisessä hypermarketissa, jonka yhteydessä on muitakin liikkeitä. Tampereen keskusta ei kuitenkaan ole kaukana, ja matka taittuu hetkessä hyödyntäen Hakametsän hyviä liikenneyhteyksiä. Liikunnan ystäville Hakametsän läheisyydessä on useita ulkoilureittejä, sekä jääkiekon myötä tunnetuksi tullut Hakametsän jäähalli. Myös perheen karvaisille jäsenille alueella on suuri koirapuisto.

Kiinnostaako asuminen Hakametsässä? Katso myynnissä olevat kohteet ja tutustu tarkemmin asuinalueeseen sekä asuntomarkkinoihin.

Lue lisää
Tutustu alueeseen