Sponsoroitu · Lue lisää
Haluatko kohteesi tähän?

Myytävät asunnot Petsamo, Tampere: 6 kpl

Hakuehdot: Petsamo, Tampere

Myytävät asunnot Petsamo, Tampere: 6 kpl

Hakuehdot: Petsamo, Tampere

Etkö löytänyt sopivaa?

Ilmoitamme sinulle heti, kun toiveidesi mukaisia asuntoja tulee myyntiin.

Mietityttääkö asunnon hinta?

Laske asunnon hinta-arvio

Anna asunnon tiedot, Etuovi.comin hintalaskuri laskee mitä siitä voisi pyytää.


Kirjaudu

Kirjaudu Etuovi.comiin Alma-tunnuksellasi, jotta saat käyttöösi kaikki palvelun ominaisuudet.

Asunto Petsamosta?

Tältä sivulta löydät myytävät asunnot Petsamossa. Rauhallinen Petsamo sijaitsee Kaupin ja Tammelan asuinalueiden vieressä, lähellä Tampereen keskustaa.

Myytävät asunnot Petsamossa

Petsamo on alun perin ollut hyvin pientalovaltainen alue, sillä rakennus on aloitettu helpottamaan sotien jälkeistä asuntopulaa. Nykyisin osa alueen pientaloista on väistynyt kerrostalojen tieltä ja Petsamon rakennuskanta onkin hyvin monipuolista ja kattavaa.

Uusi koti Petsamosta?

Petsamo sijaitsee vähän matkan päässä Tampereen keskustasta ja halutessaan ostoksille pääsee vaikkapa bussilla. Matka kestää vain muutaman minuutin ja halutessaan keskustaan voi myös kävellä. Liikunnan ystäville Petsamon viereisessä kaupunginosassa Kaupissa sijaitsee Kaupin urheilupuisto, jossa on ulkolajien lisäksi mahdollisuus harrastaa myös erilaisia sisälajeja. Petsamon ja viereisen Kaupin kaupunginosien alueella sijaitsee Litukan siirtolapuutarha, josta halukkaat saavat vuokrata palstoja.

Kiinnostaako asuminen Petsamossa? Katso myynnissä olevat kohteet ja tutustu tarkemmin asuinalueeseen sekä asuntomarkkinoihin.

Lue lisää
Tutustu alueeseen