View of Hämeenlinna

Asuinalueena Hämeenlinna

Onko haaveissasi asunto alueelta Hämeenlinna? Tutustu alueeseen

Hämeenlinna sijaitsee Kanta-Hämeen maakunnassa ja on Suomen vanhin sisämaakaupunki. Hämeenlinnan naapurikuntia ovat Akaa, Hattula, Urjala ja Valkeakoski.

Hämeenlinnan asuinalueet

Keskustassa on paljon kerrostaloja, mutta heti keskustan vieressä, kävelymatkan päässä on hyviä omakotitaloalueita ja rivitaloja. Ikänsä vuoksi Hämeenlinnasta löytyy kaikenlaisia asuntoja eri elämäntilanteissa oleville ihmisille. Hämeenlinnasta löytyy hyviä asuntoja niin lapsiperheille kuin eläkeläisillekin.

Millaista on asua Hämeenlinnassa?

Hämeenlinnan kaupunki ylläpitää useita liikuntapaikkoja; uimahalleja, urheilukenttiä, uimarantoja, luontopolkuja ja urheiluhalleja. Kaupungissa toimii useita urheiluseuroja ja harrastusmahdollisuudet ovat hyvät kaiken ikäisille. Hämeenlinnassa on kymmeniä puistoja, jotka lisäävät luonnonläheisyyttä ja tarjoavat hyviä ulkoilupaikkoja. Hämeenlinnassa on paljon nähtävyyksiä ja yksi kuuluisimmista on 1200-luvun loppupuolella valmistunut Hämeen linna. Kanta-Hämeen keskussairaala sijaitsee vain parin minuutin automatkan päässä Hämeenlinnan keskustasta. Hämeenlinnasta on hyvät tieyhteydet Helsinkiin ja Tampereelle.

Lue lisää

Hämeenlinna: 524 myytävää asuntoa

Asuntojen hinnat alueella Hämeenlinna

Neliöhinta
1891 €/m²
Markkinointiaika
70 vrk

Kiinnostaako asuntojen hintakehitys?

Tilaa sähköpostiisi asuntomarkkinakatsaus alueeltasi.