Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

View of Sörnäinen, Helsinki

Asuinalueena Sörnäinen, Helsinki

Onko haaveissasi asunto alueelta Sörnäinen, Helsinki? Tutustu alueeseen

Sörnäisten kaupunginosa sijaitsee Helsingin itäisessä kantakaupungissa. Aluetta rajaa Kallion, Vallilan ja Kalasataman kaupunginosat.

Sörnäinen asuinalueena

Sörnäinen on yksi tiheimmin asuttuja alueita Suomessa ja sen asuntokanta koostuu suurimmaksi osin kerrostalojen yksiöistä ja kaksioista. Sörnäisen suosio asuinalueena on kasvanut viime aikoina Kallion suosion levitessä naapurustoon.

Millaista on asua Sörnäisissä Helsingissä?

Alueelta löytyvät kattavat peruspalvelut ja julkinen liikenne alueella on erinomainen. Sörnäisten kurvi onkin solmukohta joukkoliikenteelle. Täällä pysähtyvät niin useat bussiyhteydet kuin raitiovaunut. Metroasemakin alueelta löytyy.

Sörkassa sijaitsee myös Suvilahden kulttuurikeskus. Tämän entisen energiatuotantoalueen tunnetuin tapahtuma lienee kaupunkimusiikkifestivaali Flow. Flowsta on muodostunut yksi tärkeimmistä festivaaleista niin musiikillisesti kuin sosiaalisestikin. Tapahtuma panostaa lisäksi kaupunkikulttuurin esille tuomiseen sekä visuaalisen taiteeseen. Mutta kulttuurin nälkä ei ole ainut nälkä, jonka Sörnäinen voi taltuttaa. Sörnäisistä löydät myös uskomattoman hyviä modernia street foodia tarjoavia ravintoloita.

Lue lisääkeyboard_arrow_down

Katso myös koko Helsinki asuinalueena

Asuntojen hinnat alueella Sörnäinen, Helsinki

euro_symbolNeliöhinta
6283 €/m² arrow_upward
Helsinki: 5 863 €/m²
scheduleMarkkinointiaika
16 vrk arrow_downward
Helsinki: 48 vrk

Asuminen ja asukkaat alueella Sörnäinen, Helsinki

Alueen yleisin asumistyyppi on kerrostalo ja asuntojen keskikoko on 39.4 m².

100 % kerrostaloasuntoja0 % pientaloasuntoja
37 % omistusasujia63 % vuokra-asujia

Tiedot perustuvat postinumeroon 00500. Tietolähde: Etuovi.com ja Tilastokeskus. (Postinumeroalueittainen avoin tieto, Tilastokeskus. Aineisto on ladattu Tilastokeskuksen rajapintapalvelusta 5.4.2018 lisenssillä CC BY 4.0)

/static/da90cdda5be3873789268e1b8f80567b.jpg
peopleTalouksien keskikoko
1.4
child_friendlyLapsiperheitä
5 %
personKeski-ikä
37 v

Pyydä asuntolainatarjous

Oletko ostamassa asuntoa ja tarvitset asuntolainaa tai haluatko kilpailuttaa nykyisen asuntolainasi? Etuovi.comin lainalaskurilla saat kätevästi samalla kertaa lainatarjouksen usealta pankilta.