View of Sastamala

Asuinalueena Sastamala

Onko haaveissasi asunto alueelta Sastamala? Tutustu alueeseen

Sastamala on noin 25 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, Tampereen ja Huittisten välimaastossa. Sastamalan kaupunki syntyi vuonna 2009, kun Vammala, Mouhijärvi ja Äetsä yhdistyivät. Sastamala sijaitsee Kokemäenjoen vesistön äärellä. Kaupungin keskusta sijaitsee Liekoveden ja Rautaveden jakavalla niemellä. Uusi Ranta-Kukkurin alue rakennetaan järven rantaan lähelle kaupungin keskustaa.

Sastamalan asuinalueet

Myytävät asunnot Sastamalassa muodostavat laajan kirjon pikkukaupunkimaisista kerrostaloasunnoista maaseudulla sijaitseviin maatiloihin. Tarjolla on runsaasti kerrostalo- ja rivitaloasuntoja sekä monen eri kokoisia ja hintaisia omakotitaloja niin taajamassa kuin maaseudullakin. Tarjolla on usein myös järvenrantatontille rakennettuja tai järvinäköalalla varustettuja asuntoja ja taloja.

Millaista on asua Sastamalassa?

Sastamala on viihtyisä, pikkukaupunkimainen ja maaseutumainen asuinympäristö, joka tarjoaa kauniita järvimaisemia, hyvät liikenneyhteydet ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Pinta-alaltaan Pirkanmaan suurimmasta kunnasta on myös hyvät yhteydet suurempiin keskuksiin. Tampere sijaitsee noin 50 kilometrin päässä, Poriin on matkaa reilut 70 km ja Helsinkiinkin vain noin 200 kilometriä. Pirkkalan lentokenttä noin 50 kilometrin päässä tarjoaa yhteyksiä ympäri maailmaa.

Lue lisää

Sastamala: 159 myytävää asuntoa

Asuntojen hinnat alueella Sastamala

Neliöhinta
1089 €/m²
Markkinointiaika
116 vrk

Kiinnostaako asuntojen hintakehitys?

Tilaa sähköpostiisi asuntomarkkinakatsaus alueeltasi.