View of Riihimäki

Asuinalueena Riihimäki

Onko haaveissasi asunto alueelta Riihimäki? Tutustu alueeseen

Riihimäen kaupunki sijaitsee noin 70 kilometrin päässä Helsingistä ja noin 30 kilometrin päässä Hämeenlinnasta. Riihimäellä asuu n. 30 000 ihmistä.

Riihimäen asuinalueet

Riihimäeltä löytyy monipuolisesti asuntoja pienistä yksiöistä suuriin omakotitaloihin. Kerrostaloasuntojen hinnat alkavat muutamasta kymmenestä tuhannesta eurosta ylöspäin. Riihimäellä on useita kaupunginosia ja kyliä, joista voi etsiä itselleen sopivaa ympäristöä vehreistä pientaloalueista urbaaneihin kerrostaloalueisiin. Riihimäki on syntynyt rautatieaseman ympärille ja Riihimäen asema on edelleen merkittävä risteysasema, vaikka junien määrä väheni kun Lahden oikorata valmistui vuonna 2006. Aseman lisäksi Riihimäki tunnetaan erityisesti lasistaan ja varuskunnastaan.

Millaista on asua Riihimäellä?

Riihimäki tunnetaan lasistaan, jonka vuoksi vanhan Riihimäen lasitehtaan paikalla toimii nykyisin Suomen lasimuseo. Riihimäellä toimivat myös Suomen Würthin pääkonttori ja logistiikkakeskus sekä Valion Etelä-Suomen tuoretuotemeijeri, jotka ovat omalta osaltaan Riihimäen suurimpia työnantajia mm. VR-yhtymän ohella. Riihimäellä järjestetään joka vuosi myös erilaisia tapahtumia, kuten eränkävijöille tutut Kansainväliset erämessut. Riihimäeltä löytyy peruskouluja, lukio ja ammattikoulu, sekä ammattikorkeakoulu. Lisäksi paikkakunnalla on runsaasti vapaa-ajan palveluita, kuten erilaisia liikuntamahdollisuuksia, kirjasto, museoita ja teattereita.

Lue lisää

Riihimäki: 324 myytävää asuntoa

Asuntojen hinnat alueella Riihimäki

Neliöhinta
1769 €/m²
Markkinointiaika
85 vrk

Kiinnostaako asuntojen hintakehitys?

Tilaa sähköpostiisi asuntomarkkinakatsaus alueeltasi.