Juulia Vuori

Esteetikko ja sisustusintoilija / Etuovi.com

Tuusulan asuntomessujen visiona on ”elämä tulevaisuuden kyläkaupungissa,”, mikä tarkoittaa ympäistöystävällisyyteen, yhteisöllisyyteen ja viihtyisyyteen panostamista. Pyrkimys ympäristöystävällisyyteen näkyy esimerkiksi uusiutuvien energiamuotojen hyödyntämisenä.Tänä vuonna jokaisen messutalon ympäristövaikutukset on laskettu ensimmäistä kertaa koko niiden elinkaaren ajalta, mukaan lukien käytön lisäksi myös rakentamisen ja materiaalien vaikutukset. Yhteisöllisyyttä alueelle tuovat kohtaamispaikat, kuten puistotalueet ja yhteiskäyttöön tarkoitetut istutuslaatikot.

Messukohteiden sisustuksissa teemat näkyvät esimerkiksi järkevänä tilankäyttönä ja ajattomuutena. Ekologista puuta on käytetty runsaasti ja pohjaratkaisut mukautuvat erilaisiin elämäntilanteisiin. Tähän juttuun kokosin parhaita paloja Tuusulan asuntomessuilta, tervetuloa inspiroitumaan!

Vaikuttava Lumitiikeri

HEVI kivitalojen Lumitiikeri on varmasti näiden messujen hehkutetuin kohde. Se ei ole ihme, sillä se lumoaa uniikilla arkkitehtuurillaan ja näyttävällä, mutta seesteistä tunnelmaa henkivällä sisustuksellaan. Laura Seppäsen suunnitteleman sisustuksen lähtökohtana on ollut rakentaa arjessa toimiva kokonaisuus hyödyntäen mahdollisimman paljon kotimaista osaamista niin materiaalien kuin kalusteidenkin osalta.

Eleetöntä tyylikkyyttä henkivä Designtalo Puro

Ulkokuoreltaan minimalistisen Designtalo Puron sisustus mukailee samaa linjaa. Sen eleetöntä tyylikkyyttä henkivä sisustus on samaan aikaan hyvin riisuttu ja vaikuttava.125-neliöinen talo tuntuu neliöitään tilavammalta isoista ikkunoista tulvivan valon ja ilmavien ratkaisujen, kuten kevyden portaiden ja yläkaapittoman keittiön ansiosta.

Tämä hurmaava talo on myytävänä, tutustu myynti-ilmoitukseen!

Kompakti ja seesteinen Kastelli Kuori

Tuusulan asuntomessuilla on esillä kaksi Kastellin Kuori-malliston taloa, ne molemmat hurmaavat seesteisellä tunnelmallaan ja neliöihin nähden todella avaran tuntuisella pohjaratkaisullaan. Näissä kuvissa esiintyvä115-neliöinen talo on suunniteltu nelihenkiselle perheelle. Sen sisutuksessa on käytetty ekologisuuden hengessä ajattomia ja kestäviä materiaaleja ja kalustevalinnoissa suosittu kotimaista muotoilua.

Tunnelmallinen CLT-talo Finnlog Hetena

Massiivipuusta CLT-tekniikalla rakennettuun Finnlog Hetena-taloon astellessa hyvän tunnelman aisti jo ulkona – nenään leijaili ihana puun tuoksu ja keidasmainen atriumpiha oli rauhoittava näky. Sisällä tilat jakautuvat talon L-mallisen muodon ansiosta luontevasti yhteisiin ja yksityisiin.

Myös tämä tunnelmallinen talo on myytävänä, tutustu myynti-ilmoitukseen!

Oletko sinä vieraillut Tuusulan asuntomessuilla? Mikä oli suosikkikohteesi?

Täältä löydät kuvia ja blogijuttuja aikaisempien vuosien asuntomessuilta

Yksi kommentti sivuun “Tuusulan asuntomessut – parhaat palat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sammio