Sponsoroitu · Lue lisää
Haluatko kohteesi tähän?

Myytävät uudiskohteet Järvenpää: 43 kpl

Hakuehdot: Järvenpää · Vain uudiskohteet

Myytävät uudiskohteet Järvenpää: 43 kpl

Hakuehdot: Järvenpää · Vain uudiskohteet

MAINOS
MAINOS
MAINOS

Etkö löytänyt sopivaa?

Ilmoitamme sinulle heti, kun toiveidesi mukaisia asuntoja tulee myyntiin.

Mietityttääkö asunnon hinta?

Laske asunnon hinta-arvio

Anna asunnon tiedot, Etuovi.comin hintalaskuri laskee mitä siitä voisi pyytää.


Kirjaudu

Kirjaudu Etuovi.comiin Alma-tunnuksellasi, jotta saat käyttöösi kaikki palvelun ominaisuudet.

Asunto Järvenpäästä?

Tältä sivulta löydät myytävät asunnot Järvenpäässä. Järvenpää sijaitsee pääradan varrella muutaman kymmenen kilometrin päässä Helsingistä. Nimensä mukaisesti Järvenpää sijaitsee Tuusulanjärven pohjoispäässä.

Myytävät asunnot Järvenpäässä

Järvenpään asuntotarjonta on kattavaa ja halutessaan voi asua lähellä keskustaa, luontoa tai maalaismaisemaa. Lähempänä keskustaa on enemmän kerrostaloasuntoja, mutta mitä kauemmaksi keskustasta mennään, sitä enemmän on tarjolla omakotitaloja ja muita pientaloja. Järvenpää tarjoaa monia mahdollisuuksia eri elämäntilanteisiin.

Uusi koti Järvenpäästä?

Järvenpäässä on kattava valikoima kauppoja ja palveluita. Lisäksi keskustasta on lyhyt matka Tuusulanjärven rannalla sijaitsevaan puistoon, josta on upeat näkymät järven suuntaan. Näistä upeista järvimaisemista ovat osansa nauttineet myös useat taiteilijat, kuten Jean Sibelius, Eero Järnefelt ja Juhani Aho, jotka kuuluivat Tuusulanjärven taiteilijayhteisöön. Järvenpäässä on hyvät mahdollisuudet harrastaa kulttuuria ja eri urheilulajeja.

Kiinnostaako asuminen Järvenpäässä? Katso myynnissä olevat kohteet ja tutustu tarkemmin asuinalueeseen sekä asuntomarkkinoihin.

Lue lisää
Tutustu alueeseen

Löydä vapaat asunnot alueelta Järvenpää