Juulia Vuori

Esteetikko ja sisustusintoilija / Etuovi.com

Jälleen on koittanut se aika vuodesta kun vietetään Suomen suurinta huonekalu-, sisustus- ja designtapahtumaa, Habitare-messuja! Tänä vuonna Habitare järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 8.-11.9.2016. Haluaisitkö lähteä messuille inspiroitumaan?

EDIT 7.9.2016: Arvonta on päättynyt. Habitare-liput voitti itselleen tätä juttua kommentoinut Ansku – onneksi olkoon! Meillä oli pari lippua, jotka arvoimme teidän lukijoidemme kesken. Pyysimme kommentoimaan tätä juttua ja kertomaan, mikä sinua kiinnostaisi tämän vuoden Habitaressa. Lue kommenteista, mikä ihmisiä kiinnostaa tänä vuonna Habitaressa!

Olimme paikalla myös viime vuonna, lue reportaasimme vuoden 2015 Habitaresta! Lisää fiiliksiä aikaisempien vuosien messuilta löytyy Habitare-ideagalleriasta.

Bloggaajamme kiertävät messuilla myös tänä vuonna ja juttua on siis tulossa pian – seuraahan blogiamme 🙂

Tästä pääset lukemaan uusimman jutun tämän vuoden messuilta, bloggaajamme Katin valinnat Habitare 2016: Trendit ja parhaat sisustustärpit 

Habitare 2015, Aada Sisustus, valaisimet ja ruokailutila

Kuva vuoden 2015 Habitare -messuilta.

Arvonta suoritetaan ti 6.9.2016 klo 15 mennessä tätä blogijuttua kommentoineiden kesken. Lippupaketin voittajaan olemme yhteydessä henkilökohtaisesti sähköpostin välityksellä. Arvonnan tarkemmat säännöt alla.

 

Tietoa tämän vuoden Habitare-messujen tarjonnasta löytyy messujen verkkosivuilta.

Messuilla voit nähdä sisustussuunnittelija-bloggaajamme Marikan – hän esiintyy messuilla perjantaina 9.9. ja antaa omat vinkkinsä, miten lapsiperheen arkea voi helpottaa sisustusratkaisuilla!

Habitare 2016

 

Osallistu arvontaan kommentoimalla tätä blogijuttua alla Jätä kommentti -kohdassa! Kirjoita kommenttiin, mikä sinua kiinnostaisi tämän vuoden Habitaressa!

Onnea arvontaan!

-Juulia

Arvonnan säännöt: Järjestäjä Alma Mediapartners Oy. Arvomme tätä blogijuttua kommentoineiden joukosta yhden voittajan. Arvonta suoritetaan ti 6.9.2016 klo 15. Palkinto: 2 lippua Habitare 2016-messuille, arvo 36 euroa. Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Olemme yhteydessä voittajaan heti arvonnan suorittamisen jälkeen henkilökohtaisella sähköpostiviestillä, joka lähetetään voittajalle kommentin yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Mikäli emme tavoita voittajaa ke 7.9. klo 12 mennessä, arvomme toisen voittajan.

106 kommenttia sivuun “Habitare 2016 – mikä messuilla kiinnostaa tänä vuonna?

 1. Minua kiinnostaa erityisesti erilaiset olohuoneratkaisut ja kodin valaistus.

 2. Eniten kiinnostaa keittiöt! Messuja odotellessa 🙂

 3. Habitaressa kiinnostaisi erityisesti kodin tekstiilit, verhoratkaisut ja tyynyt.

 4. Minua kiinnostaisi nähdä nämä messut ensi kertaa livenä.

 5. Ikinä en ole habitare messuilla käynyt, mutta houkuttaisi kyllä. Erityisesti kiinnostaa kodin järjestys ja eko ja kierrätysratkaisut.

 6. Tapahtuma kokonaisuudessaan kiinnostaa, paljon mielenkiintoisia näytteilleasettajia mukana taas tänäkin vuonna.

 7. Keittiöt, valaistus, kylppärit..remontti tulossa!

 8. Habitaressa eniten kiinnostaa kodin tekstiilit ja eri materiaalien yhdistely sisustuksessa 🙂

 9. OIisi eka kerta messuilla. Tällä hetkellä on niin iso sisustuskärpäsen purema, että ihan kaikki mahdollinen kiinnostaa! Ideoita kokonaisuuden luomiseen sekä myös oman kämpän värimaailmaan.

 10. Oo, kyllä kiitos haluaisin Habitare2016 -messuille. Uskon, että saisin messuilta mukaani valtavan määrän ideoita uuden kodin keittiöön ja olohuoneeseen! 🙂 Mukaani ottaisin tietysti äitini, jonka haaveissa
  on ollut päästä Habitare-messuille. 🙂

 11. Kaikki design-jutut ja valaistus kiinnostaa! 🙂

 12. Kiinnostaa kaikki! Muutan ensi vuoden alussa uuteen, ensimmäiseen ikiomaan kotiini ja etsin inspiraatiota sisustukseen ja säilytysratkaisuihin.

 13. Olen ehkä muuttamassa uuteen asuntoon, jonne minun tarkoitus sisustaa itselleni toimiva hyviä säilytysmahdollisuuksia omaava työhuone. Erilaiset kompaktit mutta toimivat työtila-ratkaisut kiinnostavat siis Habitaressa.

 14. Valaisimet kiinnostavat tänä vuonna erityisesti. Myös tekstiilit ja nuoret kotimaiset suunnittelijat ovat lähellä sydäntäni.

 15. Eniten kiinnostavat uusimmat trendit ja värien käyttö sisustuksessa.

 16. Hei!
  Minua kiinnostaa messuilla uudet ideat ja vinkit sekä uutuusmateriaalit. Messuilla on varmasti kaikille jotain nähtävää ja koettavaa!

 17. Uudet trendit ja ideat. Luennot on myös hyviä. Mukaan ottaisin tyttäreni, joka pitää paljon sisustamisesta ja muuttaa kohta omaan kotiin.

 18. Meillä haasteena eteisen säilytysratkaisut ja lastenhuoneen sisustus – Habitaresta vinkkejä!

 19. Design-kalusteet ja olohuoneen säilytysratkaisut

 20. Keittiönpöydät erityisesti ja sisustus yleensäkin

 21. Palasin Suomeen kesällä kun olin ollut 7 kk ulkomailla ja nyt oon hieman pihalla uusimmista trendijutuista. Ennen ulkomaille muuttoa suunnittelin keittiötä, ja olen palaamassa joko työelämään sisustuksen pariin tai opiskelemaan lisää sisustusalaa. Olisi mukavaa päästä moikkaamaan vanhoja kollegoita ja yhteistyökumppaneita, jos sitä kautta aukeaisi uusia mahdollisuuksia.. ☺

 22. Valaistus, design yleisesti ja uudet ideat sisustuksessa. Kauneus, mutta myös käytännölliset ideat on aina näkemisen ja toteuttamisen arvoisia omassa kodissa! Tänä vuonna eritoten olisi mahdollisuus tulla jo arkena ja päivällä, ystävän kanssa Habitareen!

 23. Uudet trendit, uutuudet ja ideat. Itselläni hakusessa iso hyllykkö olohuoneeseen ja uudet ruokapöydän tuolit.

 24. Uusimmat trendit ja vinkkejä oman kodin sisustukseen.

 25. Sohvat ja säilytysratkaisut kiinnostavat erityisesti tänä vuonna.

 26. Messut kokonaisuutena kiinnostavat!
  Mutta jotain mainitakseni sisustus yleisesti, valaistus, sohvat, matot sekä antiikki, taide ja design!
  Toivottavasti onni suosii minua arvonnassa! 🙂

 27. En ole aiemmin käynyt Habitaressa, joten kiinnostaa messut kokonaisuutena ylipäätään. Sohva ja uusi matto on hankinnassa joten ne kiinnostavat, mutta myös kaikenlaiset muut uudet ideat ja inspiraatio 🙂

 28. Kylpyhuone sisustukset ja tekstiilit

 29. No kyllä nyt lähinnä sisustusjutut ja materiaalit kiinnostaa sekä värit

 30. Suomalaisen työn liiton KOTI on ehdottomasti kiinnostavin.

 31. Minua kiinnostaa sisustamisen ekologinen ja käytännöllinen näkökulma – kuinka voin omilla valinnoillani tehdä omasta kodistani ekologisen ja sellaisen paikan, jossa saa ottaa rennosti funktionaalisessa ympäristössä, ilman turhia tavaroita ja kalusteita?

 32. Olen kerran aikaisemmin käynyt Habitare messuilla ja kokemus oli ihan mahtava! Siellä näki paljon uusi ja ihmeellisiä asioita, uudet ideat ovat aina tervetulleita. Lisäksi on mielenkiintoista nähdä sisustustrendejä myös maailmalta. Mukaan lähtisi varmasti mielellään työparini joka on melkoinen sisustus-ihminen 🙂

 33. Huonekalut, erityisesti antiikki sekä värit

 34. Habitaressa kiinnostaa ekologisuus, uudet trendit, kierrätysmateriaalin käyttö ja romanttisuus sisustuksessa.

  Myös hyvä valaistus ja laadukas äänentoisto kiinnostavat.

 35. Nyt olisi kyllä aivan pakko päästä!! juuri ostettu uusi asunto, joka valmistuu jouluksi, ihania uusia ideioita!

 36. Kaikki sisutamisessa kiinnostaa, olen muutamaa kuukautta vajaa valmis sisustussuunnittelija. Erityisesti tietty kaikki uutuudet.

 37. Erityisesti kiinnostaa erilaiset kotitoimisto/ työtila ratkaisut, tilanjakajat ja keittiöt! Uuteen kotiin tarvitaan loistavia ideoita 😊

 38. Olisipa mahtavaa päästä näkemään ja kokemaan nämä messut ihan paikanpäälle! Talo kodiksi❤️

 39. Kiinnostaa tämän vuoden Habitaressa piensisustus sekä erilaiset säilytysratkaisut työhuoneeseen.

 40. Keittiön ja ruokailutilan ratkaisut kiinnostavat erityisesti kuten myös valaistus.

 41. Kokonaisvaltaisesti hamstraamaan asuntoon uusia ja tuoreita sisustusideoita, kun muutto uuteen kotiin pian edessäpäin! 🙂

 42. Habitare 2016 messuilla kiinnostaisi KAIKKI!

  Nyt on päällä sen verta kova sisustuskuume, uusiksi on sisustettu juuri olohuone ja makkari olisi seuraavana. Tällä hetkellä pää pursuaa ideoita ja messuilla mahdollisesti kiinnostaisi DIY-tyyliset sisustusratkaisut, somisteet, koristeet, säilytysratkaisut ja erilaiset makuuhuoneen tekstiilit.

 43. Nyt on ollut liian monta vuotta välissä, kun viimeksi olen ollut Habitaressa. Kaipaisin ehdottomasti inspiraatiota ja messujen uusia tuulia. Eniten messuilla kiinnostaa juurikin nuo uudet innovaatiot ja suomeen rantautuneet uutuudet. Tekstiili tuotteet ovat olleet aina myös kiinnostava osuus messuja.

 44. Kiinnostaa kylppäri ja sisustus. Kylpyhuonevarusteet ja isommat huonekalut erityisesti (hankinnassa..) sekä innovatiiviset uudet ideat!

 45. Haluaisin niiiiin paljon! En ole koskaan käynyt Habitaressa ja nyt ensimmäisen omakotitalon ostaneena olisi sisustusinsoiraatiolle kyllä tarvetta!

 46. Pienien asuntojen sisustus- ja säilytysratkaisut kiinnostavat

 47. Mua kiinnostaa säilytysratkaisut ja erilaiset matot. Opiskelija budjetti 😀

 48. Lähinnä kiinnostaa vanhan remontointi ja siihen vinkkejä,,,ja koskaan en ole ollut näillä messuilla,,,kokemus sekin 🙂

 49. Kiinnostaa remontointi ja sisustus .

 50. Minua kiinnostaa erityisesti maalaisromantiikka ja antiikki: talonpoikaistyyliset tai aidosti vanhat kalusteet, valaisimet ja matot.

 51. En ole koskaan Habitare messuilla käynyt, vanha taloni kaipaa päivitystä ja uusia ideoita.

 52. Lapsiperheen arkea helpottavat sisustusratkaisut kinnostaisi. 😊 Ja en ole koskaan käynyt näillä messuilla.

 53. Minua kiinnostaa kaikki mikä liittyy sisustukseen. Uusia ideoita kotiin.

 54. Habitare messuilla kiinnostaisi kaikki designiin liittyvä, erilaiset valaistusratkaisut sekä sisustus. Haluaisin kovasti messuille.

 55. Omakoti asujana ja innokkaana sisustajana uudet ideat ja tuulet kiinnostaa aina:) Messut siis kiinnostavat.

 56. Erityisesti keittiöt, kodin valaisimet, värit sekä uuden ja vanhan yhdistäminen sisustuksessa.

 57. Vaihto-oppilasvuoden kämppäkaveri HongKongista on käymässä Helsingissä ja haluaisin esitellä hänelle pohjoismaista designia. Erityisesti valaisuratkaisut ja KOTI-konsepti kiinnostavat.

 58. Ihan kaikki! Juuri uuden kodin sisustus käynnissä ja jotenkin ihan hukassa vielä. Ideoita ja inspiraatiota kaivataan!

 59. Sisustaminen kiinnostaa, etenkin miten tuoda väriä ja kotoista tunnelmaa keittiö/olohuone tilaan. Suomalainen ja pohjoismainen design on myös mikä kiinnostaa.

 60. Ajankohtaista ja kovasti kiinnostavia olisivat mm. ulkolasit, pihavalot ym kotiin ja ulkomaiden uuteen kakkoskotiin uudet sisustusideat!

 61. Yleisesti inspiroituminen ja uuden löytäminen omaan kotiin.

 62. Oma koti on kehittyy pikkuhiljaa oman tyyliseksi, koska en ole ”kaikki kerralla valmiiksi” -tyyppinen sisustaja. Siksi kiinnostaa kaikki mielenkiintoiset huonekalut, valaisimet ja sisustusratkaisut, joita Habitare varmasti on pullollaan!

 63. En osaa ees päättää mikä kiinnostais eniten, kaikki. 😀 Sisustusideat, säilytysratkaisut, hyllyt, taulut, maalaistomanttinen tyyli sekä ajattoman tyylikäs. Kaikki käy!

 64. Yleisesti koko messut kiinnostavat! En ole koskaan aiemmin käynyt ja tänä vuonna messut oikeasti ensi kertaa kiinnostavat – haluan hakea uutta inspiraatiota, varsinkin kun ensiasunnonosto on työn alla 😉

 65. Habitare on mahtava tapahtuma, ottaisin tyttäreni mukaan , sisustus meidän yhteinen juttu

 66. Uudet sisustusideat ylipäätään sekä tarjoukset huonekaluista.

 67. Kyl Habitare on jo näkemisen arvoinen ihan itsessään, mut eniten haluisin lähtee ettiin inspiraatiota oman kodin remontointiin ja sisustamiseen.

 68. Erilaiset keittiö ratkaisut kiinnostavat & kodin valaistus 🙂

 69. Messut kokonaisuutena kiinnostavat, sekä erilaiset ratkaisut!

 70. Pieneen kotiin sopivat, mutta kuitenkin jonkinlaista omaperäisyyttä ja arjen luksusta tarjoavat sisustusratkaisut kiinnostavat.

 71. Eniten kiinnostaa piensisustus ja design. Myös ergonomiset ratkaisut selkävaivaiselle olis jees! 🙂

 72. Uusimmat sisustustrendit, värit ja muodot kiinnostaa.

 73. Minua kiinnostaa erityisesti tulevat sisustustrendit 😊

 74. Minua kiinnostaa koko kodin pintamateriaalit ja lattiat.

 75. Kiinnostaa erityisesti sisustuksen uudet tuulet ja mielenkiintoiset yksityiskohdat. 🙂

 76. kokonaisuus en ole ollut koskaan habitaressa olisi kiva päästä sinne

 77. En ole ennen messuilla käynyt, mutta kädet syyhyten haluaisin päästä ihastelemaan messuja! Kaikista eniten minua kiinnostaisi nähdä miten värejä on käytetty ja miten ne vaikuttavat tilojen tunnelmaan.

 78. Habitaressa kiinnostaa ennen kaikkea kaikki kodin tekstiilit! Tietenkin koko messut ovat mielenkiintoiset

 79. Olen kiinnostunut minimalistisista sisustusideoista, joissa korostuvat toimivuus ja oivaltava design.

 80. Kaikki sisustukseen liittyvä kiinnostaa! Aiemmin en ole messuille myöskään päässyt..

 81. Kaikki lastenhuoneen sisustamiseen liittyvät asiat kiinnostavat, varsinkin valaistukseen toivoisin vinkkejä 🙂

 82. Huikea SisustusElämys yhdessä tyttären kanssa :), fiilistelyä.
  Oman kodin sisustukseen uusia, oivaltavia vinkkejä sekä värimaailmalla että huonekalujen uudelleenjärjestelyllä.

 83. Uudet trendit ja inspiraatiota sisustamiseen!

 84. Piensisustus sekä keittiöt kiinnostavat 🙂

 85. Uh, Habitare-liput pelastaisivat viikonloppuni. Miehelläni on miesflunssa ja kaipaan rentoutumaan uusien sisustusideoiden pariin hyvässä naisseurassa 😉

 86. Minua kiinnostaa omakotitaloasujana kaikki sisustamiseen, energiansäästöön, piha-aluiden viihtyvyyteen, kodin materiaaleihin, valaistukseen ja suurimpana kohteena tällä hetkellä lasitetun/lämpöistetyn terassin rakenne/rakennusratkaisut/hinta/oman työn osuus projektissa jne. Odotan innolla Habitarea 🙂

 87. Messuille houkuttaa uusien sisustusideoiden ja inspiraation metsästys.

 88. Rakennamme taloa, joten Habitaressa kiinnostaa useammat asiat; kodin valaistus, väriratkaisut, sisustaminen ja kodinkoneet. Odotan löytäväni ideoita tuleviin ratkaisuihin 😊

 89. Nyt kiinnostaa ihan kaikki, koska uuden kodin täysremontti on meneillään ja saan päättää koko sisustuksen uudestaan. Ihanaa ja kauheaa = ideoita kaivataan!

 90. Pienen kodin tilaa säästävät sisustusratkaisut kiinnostaisivat erityisesti.

 91. Tänä vuonna kaikki tekstiileihin liittyvä kiinnostaa.

 92. Habitarssa kiinnostaa valaistusratkaisut ja inspiraation metsästys sisustuksessa.. Uuden ja vanhan yhdistäminen.

 93. Olemme muuttamassa uuteen ja isompaan kotiin parin viikon päästä,ja kaipailisin vinkkejä erityisesti olohuoneen sisustukseen 🙂

 94. Tämä olisi ensimmäinen kertani Habitare messuilla! Erityisesti kiinnostaisi itämainen sisustus, tekstiilit ja valaisimet.

 95. Vajaa vuosi sitten ostettu talo on nyt remontoitu, joten sisustusvinkkejä olisimme vailla.

 96. Kaikki kiinnostaa. Ensimmäistä kertaa menisin.

 97. Näin talonrakennusprojekin loppuvaiheessa alkaa sisustus olla iso mielenkiinnon kohde ja messuilla kiinnostaa oikeastaan kaikki eli inspiraatiota haetaan koko sisustuksen osalta

 98. Eniten messuilla kiinnostaa sohvat ja valaistus. Myös pienen kaupunkikodin säilytysratkaisuista hakisin ideoita, samoin lapsiperheen arkea helpottavista ratkaisuista.

 99. Tekstiilit ja eri väriyhdistelmät kiinnostaa 🙂

 100. Kaikki! Toivottavasti pian ekaan omaan kotiin muuttava tarvitsee kaiken inspiraation mitä voi saada 🙂 tehokkaat ratkaisut erityisesti.

Kommentointi on suljettu.

Sammio