Muuttomaailma.fi-tiimi

Ja muuttaminen onkin mukavaa

Yhteistyössä:

Onko kolmion muutto edessä? Noin 60-80 m² asunnon tavaramäärän voi muuttaa monella tapaa – on vaikeampia ja helpompia tapoja.

Käyn tässä jutussa läpi helpompia, tehokkaampia tapoja muuttaa. Pysy siis mukana.

Kolmion muutto peräkärryllä – tuhoon tuomittu vaihtoehto?

Peräkärryn vuokraus on edullista, ja saatavuus hyvä, joten se on houkutteleva vaihtoehto muutossa.

Ongelmaksi kuitenkin muodostuu peräkärryn rajallinen kuormatila. Peräkärryllä muuttaessa kolmion tavarat vaativat useita edestakaisia ajoja, ja rutkasti aikaa. Siihen ei kannata ryhtyä, ellei ole aivan pakko.

Tehokkaampi vaihtoehto on iso pakettiauto tai kuorma-auto.

kolmion muutto

Kumpi on parempi muuttoon – iso pakettiauto vai kuorma-auto?

Jos muuttomatka ei ole pitkä, eli voit ajaa useamman ajon vanhan ja uuden asunnon välillä, iso pakettiauto on kelpo vaihtoehto. Iso pakettiauto vetää tavaraa noin 15-20 kuutiometriä (m³), joka vastaa keskiverto kaksion tavaramäärää.

Kun muutto täytyy hoitaa kerrasta, tee se kuorma-autolla. Käytännössä yli 20 m³ muuttoautot rekisteröidään kuorma-autoksi, ja ajamiseen tarvitset C-ajokortillisen ystävän tai ammattikuskin.

Suosittelen lämpimästi tutustumaan muuttoauto + ammattikuski -paketteihin. Ammattilainen osallistuu myös kantamiseen ja auton pakkaamiseen, joka tekee muutosta ihanan järjestelmällistä. Se on varmasti hintansa väärti.

Seuraavassa kappaleessa on hinnoista vielä tarkemmin.

Ottaisinko rautaisen ammattilaisen avuksi muuttoon?

Yhä suositumpi vaihtoehto on käyttää ammattilaisia apuna muutossa. Muuttofirma on luotettava kumppanisi muutossa, jolta voit tilata esimerkiksi seuraavia palveluita:

  • Tavaroiden kantaminen
  • Muuttoauto vakuutuksineen
  • Pienet purku- ja asennustyöt muuton yhteydessä
  • Avaimet käteen -muutot, sisältäen tavaroiden pakkaamisen ja aukipakkaamisen
  • Muuttosiivoukset

Suomalaiset ovat ahkeria omatoimimuuttajia, mutta yhä useampi haluaa päästä muutosta helpommalla, ja käyttää muuttofirmaa osaan tehtävistä.

kolmion muutto

Jos sinäkin haluat selvitä muutosta helpommalla, ota ystävällinen, palveleva muuttofirma avuksesi. Muuttofirman tuoma järjestelmällisyys kääntää kovankin hermoilijan stressitasot laskuun.

”Muuttomiehet olivat mukavia ja reippaita, ja tavaroiden kanto sujui aivan hetkessä. Olimme stressanneet muuttoa etukäteen, mutta huolet kyllä hävisivät saman tein. Myös uudessa kodissa tavaroiden purku kävi erittäin nopeasti, huolimatta vaikeasta kulkureitistä ja vielä 3. kerrokseen ilman hissiä.”

Tutustu Muuttomaailma.fi:ssä toteutuneisiin muuttohintoihin.

Psst… Älä menetä parasta tarjousta

Tiesitkö, että muuttopalveluiden hintahaarukka on yllättävän suuri? Vain kilpailuttamalla varmistat, että saat kilpailukykyisen, sinulle sopivimman palvelun.

Aloita muutto kilpailuttamalla se Muuttomaailma.fi:ssä. Saat yhdellä tarjouspyynnöllä keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi, ja ensimmäiset jo tunnissa.

Tsekkaa myös muut rahanarvoiset vinkit muuttajan muistilistasta. Varmista, ettet jää vinkeistä paitsi tilaamalla muistilista sähköpostiisi.

Olen varma, että yhdessä saamme muuttosi onnistumaan paremmin kuin ikinä!

-Juha Muuttomaailma.fi-tiimistä

Katso myös nämä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sammio