Juulia Vuori

Esteetikko ja sisustusintoilija / Etuovi.com

kylassa

Eräänä joulukuisena aamuna kokoonnuimme Etuovi-bloggaajien porukalla aamiaiselle kiinnostavaan ravintolamiljööseen. Tarkoituksenamme oli luoda katsaus menneeseen vuoteen ja suunnitella tulevaa. Paikalle saapuivat bloggaajat sisustussuunnittelija ja tuleva oman talon rakentaja Memmu ja sisustussuunnittelija Marika, hiljattain joukkoomme liittynyt bloggaava valokuvauksen harrastelija ja stailaaja Kati, joka kirjoittaa myös suosittua Call it home-nimistä sisustusblogia, ja me Etuoven ”oman toimituksen” innokkaat bloggaajat Marjaana, Piitu, Sarianne, Riikka, MinjaSigi, sekä allekirjoittanut eli Juulia. Mukanamme hääri myös valokuvaajamme Pasi – kiitos upeista kuvista!

bloggaajat fabric

Vuosi 2015 lähenee loppuaan. Kuluneen vuoden aikana Muutosta-blogimme on muuttunut Etuovi-blogiksi, mistä olemme olleet täällä kovasti innoissamme. Muutoksen tuulet nimittäin mahdollistavat entistäkin monipuolisemman sisällön jakamisen teidän lukijoidemme kanssa.

blogi, bloggaajat, aamiainen

Tapaamisemme sijoittui Bistro Fabriciin, joka sijaitsee tarkemmin ottaen Tampereen Siperiassa. Sinne meille oli katettu ihana aamiainen.

blogi, bloggaajat, aamiainen

Bistro Fabric avasi ovensa viime toukokuussa entisen urheilupubin tiloihin ja täytyy sanoa, että tilaa ei ole tunnistaa samaksi! Herkuttelun lomassa ravintolan omistajapariskunnan toinen osapuoli Maarit kertoi meille inspiroivan tarinan ravintolan sisustusratkaisuista ja niiden toteutuksesta.

blogi, bloggaajat, sisustus, ravintola

Maarit kertoi suunnitelleensa ravintolan sisustuksen itse, muun muassa Pinterestiä inspiraation lähteenä käyttäen. Vaikka tila näyttää kokeneen aikamoisen muodonmuutoksen, on se pyritty sisustamaan katsomalla vanhoja juttuja uusin silmin. Esimerkiksi baaritiskin ja sen takana oleva hyllykkö jätettiin pienen harkinnan jälkeen paikoilleen. Peitetyt ikkunat paljastettiin ja vanhoihin taulunkehyksiin teetettiin peilit tuomaan tilan tuntua. Ennen kaikkea ravintolaan on onnistuttu luomaan ihanan lämmin tunnelma. Tummat seinäpinnat, juuri sopivan hämärä valaistus sekä klassiset kalusteet ovat nappivalintoja. Jokainen yksityiskohta on hyvällä maulla harkittu.

blogi, bloggaajat, ravintola

blogi, bloggaajat, ravintola, sisustus

Sisustuksessa on yhdistelty taidokkaasti rouheita pintoja ja kauniita yksityiskohtia. Vanha tehdasmiljöö pääsee oikeuksiinsa.

blogi, bloggaajat, ravintola, sisustus

Inspiroivan sisustustarinan jälkeen siirryimme keskustelemaan siitä, mitä blogissa on tapahtunut kuluneena vuonna. Iloksemme olemme saaneet huomata, että olette löytäneet uuden blogimme ja lukijamäärät ovat kasvussa. Loimme katsauksen siihen, millaiset sisällöt ovat olleet mielestänne mielenkiintoisia ja minkälaisia polkuja pitkin olette löytäneet blogiimme. Näitä ja monia muita juttuja seuraamme jatkuvasti, jotta voisimme kehittyä, ja olemme aina avoimia ehdotuksille, millaista blogia meidän pitäisi tehdä ja millaisia aiheita käsitellä.

Suosituimpia juttujamme tähän mennessä ovat olleet kiinnostavien kotien esittelyt Kylässä-sarjassa, kotien remonttitarinat kuten vanhan talon saunan remontti ja vaiherikas juttusarja keittiön remontista, ajankohtaiset sisustusvinkit kuten vinkit parvekkeen sisustukseen sekä vinkkimme asunnon vaihtoon, esim. juttu oman uuden asuinalueen valinnasta sekä vinkit asunnon kuntokartoitukseen, kun olet ostamassa uutta asuntoa.

Bloggaajatiimiimme kuuluu niin kokeneita blogikonkareita kuin aloittelijoitakin, kokemusten ja ajatusten vaihtaminen oli kaikille inspiroivaa. Meiltä löytyy asiantuntijuutta asumisen eri osa-alueilta, kodin sisustamisesta ja remontoinnista, asunnon vaihtamiseen ja asuntomarkkinoiden kehitykseen liittyvistä asioista. On myös monenlaista asujaa, opiskelijan tilaihmeen asuttajasta uuden omakotitalon rakentajaan. Toinen on boheemi ja toinen järjestelmällisistä järjestelmällisin.

blogi, bloggaajat, ravintola, sisustus

Meitä kaikkia bloggaajia yhdistää kuitenkin se, että haluamme kirjoittaa lukijoillemme mielenkiintoista blogia, josta on teille iloa ja joka auttaa rakentamaan kunkin omia unelmia paremmasta asumisesta – tarkoittipa se sitten asunnon tai vaikka vaan sohvatyynyn vaihtamista. Haluamme jakaa kanssanne ja päästä kertomaan elämänmakuisia tarinoita asumisesta ja myös esitellä mahdollisimman monta erilaista, asukkaansa näköistä kotia blogimme suositussa Kylässä-sarjassa. Jos satut tietämään erityisen kauniin / persoonallisen / kiinnostavan kodin, jonka asukas voisi meille avata ovensa kodin esittelyä varten – vinkkaa meille sähköpostitse: etuoviblogi@etuovi.com>

Tapaamisemme lopuksi kehittelimme ideoita ensi vuoden blogipostausten aiheista, ja niitä kertyikin aikamoinen määrä! Haluaisimme kovasti myös kuulla teiltä lukijoilta, millaisia juttuja
blogistamme olisi kiva lukea. Tulemme käynnistämään heti ensi vuoden alkajaisiksi kyselyn, johon vastaamalla voitte kertoa, millaisia juttuja haluaisitte meidän tekevän Etuovi-blogiin. Pysykäähän siis kuulolla!

Kiitämme lukijoitamme kuluneesta vuodesta ja toivotamme onnellista vuotta 2016! 🙂

/Juulia

Kuvat: Pasi Jormalainen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sammio