Muuttomaailma.fi-tiimi

Ja muuttaminen onkin mukavaa

Yhteistyössä:

Onko kaksion muutto ajankohtainen? Noin 50 neliön asunnon voi muuttaa monella tapaa. On helppoja ja vaikeita tapoja. On edullisia ja kalliita.

Onko mahdollista muuttaa yhtä aikaa sekä helposti että edullisesti? Kyllä on!

Käyn tässä jutussa läpi seikat, jotka huomioimalla voit varmistaa helpon ja edullisen kaksion muuton. Jatka siis lukemista.

kaksion muutto

Riittääkö peräkärry tai pakettiauto?

Pienen kaksion tavarat voi kuljettaa vaikka peräkärryllä, jos useampi edestakainen ajo ei ole ongelma. Peräkärryn vuokraus on edullista, ja saatavuus on hyvä. Kärryjä löytyy vuokralle esimerkiksi useista rautakaupoista.

Sen sijaan, jos tavaroiden pitää mahtua kerralla kyytiin, tarvitset suuremman tavaratilan. Tällöin käännä katseesi kohti pakettiautoja.

Sopivan kokoisen pakettiauton valitseminen voi olla haastavaa, mutta tyypillisesti 17-20 m³ tavaratila riittää kaksion muuttamiseen. Tätä suurempia pakettiautoja ei oikeastaan olekaan, vaan tätä suurempi muuttoauto rekisteröidään yleensä kuorma-autoksi.

Lue lisää eri kokoisista muuttoautoista.

Pakettiauton ohjastaminen onnistuu taitavalta B-kortilliselta kuskilta itsekin, mutta suosittelen lämpimästi tutustumaan muuttoauto + ammattikuski -paketteihin. Ammattilainen on aina ammattilainen, hintansa väärti.

Paljonko muuttofirma sitten maksaa?

Tekisikö mieli unohtaa muuttoauton kanssa pelailu ja hankalien huonekalujen kantaminen? Ota ystävällinen, palveleva muuttofirma avuksesi.

kaksion muutto

”Aivan mahtavaa muuttopalvelua! Auton pihaan saapumisesta kaksion tavarat oli siirretty kyytiin 40 minuutissa ja purku kesti saman verran. Palvelu oli jämptiä ja ammattitaitoista. Suosittelen lämpimästi! Hinta oli kohdillaan ja kaikki sujui juuri, kuten pitikin.”
Muuttomaailman käyttäjä, Tampere, tammikuu 2019

Muuttofirma hoitaa mieluusti käytännön järjestelyt muuttopäivänä. Muuttoauto, kantoapu, nokkakärryt, suojamateriaalit, ja turvallinen kuljetus on heidän leipälajinsa. Muuttofirman tuoma kokemus kääntää kovankin hermoilijan stressitasot laskuun.

Tutustu muuttopalvelun hintaan, ja jos kiinnostuit, jätä tarjouspyyntö omasta muutostasi. Se ei sido sinua mihinkään.

Miten voi säästää muuttofirman laskussa?

Ylivoimaisesti paras neuvo säästämiseen on kilpailuttaa muutto. Hintahaarukka on tunnetusti suuri, ja vain kilpailuttamalla varmistat, ettet maksa turhasta.

Seuraavaksi mieti, miten muutto sujuisi nopeammin. Lähtökohtaisesti muutto maksaa sitä enemmän mitä kauemmin se kestää.

Yleensä muuttajat ovat saaneet parhaat säästöt hävittämällä tarpeettomat tavarat ja huonekalut, sekä hankkimalla kunnolliset muuttolaatikot. Nyssäköiden ja pussukoiden muuttaminen on nimittäin kallista lystiä.

Muita rahanarvoisia vinkkejä löydät muuttajan muistilistasta. Tarkista, ettet unohda muistilistan asioita.

Aivan ensimmäiseksi kannattaa siis unohtaa jokaiselle muuttoyritykselle erikseen soittelu. Aloita mukavampi muutto kilpailuttamalla se Muuttomaailma.fi:ssä. Saat yhdellä tarjouspyynnöllä keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi, ja ensimmäiset jo tunnissa.

Olipa tapasi muuttaa mikä tahansa, toivotan onnistunutta muuttoa!

-Juha Muuttomaailma.fi-tiimistä

Katso myös nämä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sammio