Muuttomaailma.fi-tiimi

Ja muuttaminen onkin mukavaa

Yhteistyössä:

Olet varmasti kuullut, kuinka muut ovat käyttäneet muuttofirmaa apuna muutossaan. Mietitkö, minkälaisia kokemuksia muuttofirman käytöstä heillä on ollut, ja olisiko se myös sinulle muuttoa helpottava palvelu?

Muuttamisen ammattilaisilta tilataan usein muuttoauto, kantoapua ja pieniä asennustehtäviä. Muuttopalvelu voi olla tunnin kantoavusta aina täyden palvelun avaimet käteen -muuttoon asti.

Muuttomaailma.fi kävi läpi kilpailutettuja muuttoja, ja teki katsauksen kesän 2019 arvosteluihin ja asiakaskokemuksiin. Selvitetään minkälaisia kokemuksia muuttajilla on muuttopalveluista, ja muuttofirmoista yleensäkin.

Kokemuksia muuttofirma

Ystävälliset muuttomiehet omakotitalon muutossa

Omakotitaloon voi kertyä monenlaista tavaraa ja huonekalua. Kaiken sen muuttaminen uuteen kotiin voi tuntua pelottavan suurelta urakalta.

Muuttofirman käyttö on koettu suureksi avuksi, kun muutetaan omakotitalosta. Ammattilaisten avulla suurikin määrä tavaraa muutetaan luotettavasti ja vaivatta.

Näin asian muotoilee Espoosta Lahteen muuttanut kilpailuttaja:

”Muuttofirman miehet olivat ystävällisiä ja kohteliaita. He pakkasivat omakotitalon tunnissa autoon ja koko muutto 150 km ajomatkoineen oli tehty 5,5 tunnissa. Ammattimaista toimintaa!”

Kerrostalon muutto ripeästi ja kolhuitta

Lyhyen matkan muutot ovat ennätysnopeita ammattitaitoisen muuttofirman avulla. Useat muuttajat arvostavat muuttopalvelun tuomaa mielenrauhaa ja helppoutta, kuten muutaman kilometrin matkan muuttanut kilpailuttaja kertoo:

”Muuttofirman kanssa kaikki sujui, viestitys muuton yksityiskohdista tapahtui viiveettä, muuttoapu oli sovitusti paikalla ja tavarat muuttivat ripeästi ja kolhuitta. Jopa irrotetut sängynjalatkin he laittoivat paikoilleen. Sovittu summa piti paikkansa ja maksutapoja oli useita, joista valita. Suuri kiitos.”

Täydet pisteet neljän eri osoitteen muutosta

Jokainen muutto on omanlaisensa. Joskus muutetaan naapurirappuun, ja toisinaan tavaroita siirretään usean osoitteen välillä. Muuttofirman ammattikuskin avulla mutkikkaampikin kuljettaminen sujuu kuin tanssi.

Näin eräs helsinkiläinen kuvailee kokemuksia kesällä kilpailutetusta muutosta:

”Muutto toteutui sovitun mukaan. Tavaroita haettiin kahdesta eri osoitteesta ja vietiin kahteen osoitteeseen. Laatikot tuotiin ja vietiin sovitusti. Paikka ja tavarat käytiin arvioimassa etukäteen. Muutossa tavarat pysyivät ehjinä ja seinät naarmuttomina, vaikka rivitalon portaikko oli ahdas. Erityiskiitos ison sängyn toimittamisesta paikalleen vaikka ei sopinut portaista. Täydet pisteet ammattimaisesta ja laadukkaasta palvelusta.”

Lue myös: Vertailussa muuttajan pakkaustarvikkeet: muuttolaatikot, pahvilaatikot ja jätesäkit

Pakun vuokraamisen sijaan päädyttiin ammattilaiseen

Omatoimimuutto vuokrapakulla vai muuttofirma? Moni puntaroi näiden vaihtoehtojen välillä, kuten myös nämä muuttajat tekivät.

He päätyivät ottamaan ammattilaisen avuksi muuttoonsa. Katsotaan heidän kokemukset:

”Muuttokokemus oli aivan mahtava! Ollaan superiloisia, että itsenäisen pakun vuokraamisen ja säädön sijaan päätettiin palkata muuton ammattilainen asiaan. Seppo oli kyllä tetrismestari ja sai kaikki tavarat mahtumaan sopivasti, muutto hoitui tehokkaasti ja peilit ja kodinkoneet tuli luvatusti priimoina perille. Palvelu ylitti meidän odotukset ja voidaan ehdottomasti suositella!!”

Muuttofirma muutossa

Paljonko luotettava muuttopalvelu maksaa?

Jos olet kiinnostunut mukavammasta muutosta, suosittelemme tutustumaan muuttopalveluihin. Suosituin tapa löytää luotettava ja kilpailukykyinen muuttopalvelu, on kilpailuttaa se.

Suomen suurimmasta muuttojen kilpailutuspalvelusta, Muuttomaailma.fi:stä, saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Vertaile rauhassa muuttofirmojen arvosteluja, hintoja ja palveluita.

Kilpailutuspalvelussa voit tutustua tuhansiin asiakkaiden antamiin arvosteluihin ja kokemuksiin. Se on erinomainen tapa löytää luotettava muuttofirma muuttoosi. Jos löydät sopivan, voit valita firman suoraan Muuttomaailmasta.

Kilpailuta mukavampi muutto »

Mukavin muuttoterveisin,
Juha Muuttomaailma.fi-tiimistä

Katso myös nämä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sammio