Yhteistyössä:

Kuin omalle pihalle astuisi! Tampereen Kalevaan rakentuu Puisto-Kalevan kortteli, jonka asukkaat pääsevät kotiovelta suoraan puistoon.

Upeisiin puistomaisemiin kohoaa ensimmäisenä 13-kerroksinen Puisto-Kalevan Kärki – kaupunkiasumisen helmi, jossa asumisen trendit toteutuvat vehreässä miljöössä.

Puisto-Kaleva
Puisto-Kaleva on Tampereen suosituimman kaupunginosan vehreä uudisalue
Puisto-Kaleva
Puisto-Kaleva on Tampereen suosituimman kaupunginosan vehreä uudisalue

Asumattomasta pellosta Tampereen suosituimmaksi kaupunginosaksi

Tampereen Kalevan juuret juontavat 1950-luvulle, jolloin uusi asuinalue alkoi nousta peltojen ja tiilitehtaiden tilalle. Sittemmin alueen suosio on vain kasvanut eikä suotta, sillä Kalevasta on loistavat liikenneyhteydet keskustaan ja kaikki arjen palvelut ovat lähellä. Jos Tampereen keskustan länsipuoli tunnetaan Pispalasta, itäpuolen kiistaton vetonaula on Kaleva, jonka liikekeskuksen puoleisen päädyn uusi kortteli viimeistelee.

Puisto-Kaleva
Puisto-Kaleva rakentuu Sammonkadun itäiseen päähän, nykyisen Tampere Areenan alueelle

Puisto-Kaleva rakentuu sopusointuiseksi vanhan Kalevan avoimen funktionalistisen korttelirakenteen kanssa. Väljäksi suunniteltu kortteli takaa, että alueen maisemista todella pääsee nauttimaan. Puisto-Kalevan Kärjessä on lähes lattiaan asti ulottuvat ikkunat, joiden ansiosta asunnot kylpevät valossa. Ikkunoista ja lasitetuista parvekkeista suoraan olohuoneeseen avautuvat puistomaisemat tekevät sisustuksesta vuoden ja vuorokauden ajan mukaan alati vaihtuvan.

Trendien mukaista asumista

Puisto-Kalevan Kärki on nykyaikaisen asujan unelma. Asunnot lämpenevät lattialämmityksellä ja pintamateriaalit ovat sekä laadukkaat että suomalaiseen makuun sopivat. Talon moderni, kärkimäinen muotokieli näkyy myös asuntojen pohjaratkaisuissa persoonallisena vivahteena.

Puisto-Kaleva
Puisto-Kalevan Kärjen kulmikkuus korostuu persoonallisissa kulma-asunnoissa

Kalevasta on helppo liikkua minne vain kävellen, pyörällä tai bussilla, ja pian aluetta halkoo myös odotettu raitiovaunu. Puistokalevalaisten arkea tulee myös helpottamaan taloyhtiön täyssähköinen yhteiskäyttöauto, jolla esimerkiksi iltojen ja viikonloppujen vapaa-ajanmatkat ja mökkireissut sujuvat ketterästi ja ekologisesti.

Puisto-Kaleva
Suuret ikkunat ja avarat tilat korostuvat Puisto-Kalevan Kärjen kodeissa

Puisto-Kalevassa päästään myös nauttimaan lähiruuasta, sillä pihapiirin istutuslaatikoissa on mahdollista kasvattaa omia vihanneksia, mausteita ja marjoja. Hyötykasvipuutarhan antimet voi heittää grilliin yhteisessä grillikatoksessa ja nautiskella katoksen yhteyteen rakentuvalla ruokailupaikalla.

Tässä on mukavuusalue kaikilla mausteilla!

Puisto-Kaleva
Kotikokin unelmakeittiöstä ei valoa puutu

Tutustu Puisto-Kalevaan ja varaa oma kotisi puiston helmasta jo tänään!

Jos Tampereen uudet asuinalueet kiinnostavat, lue myös tämä: Urbaania asumista ja historian havinaa – Tampereen Santalahden hylätyt tehdasrakennukset muuttuvat moderniksi asuinalueeksi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sammio