Juulia Vuori

Esteetikko ja sisustusintoilija / Etuovi.com

Tällä kertaa Viikon valinnoissa on aiheena lastenhuoneen sisustus. Lähiaikoina on tullut tosi paljon vastaan todella hurmaavia lastenhuoneita, joiden sisustuksessa on käytetty mielikuvitusta ja kekseliäisyyttä. On seinämaalauksia, nokkelia säilytysratkaisuja ja mitä erilaisempia sänkyrakennelmia. Kaikista suloisimpia lastenhuoneita ovat mielestäni ne, joissa näkyvät huoneen asukkaan lempivärit ja kiinnostuksen kohteet. Ideat lastenhuoneen sisustukseen löytyvät Etuovi.com Sisustuksen ideagalleriasta.

Kekseliästä tilankäyttöä Espoossa

lastenhuoneen sisustus

 

Kuva: Etuovi.com / yksityinen myyjä – Erillistalo, Espoo, Kaskihakkio 2 i, 

Tämä koti ja lastenhuone on tuttu ihanasta Design Wash -sisustusblogista. Harjakattoisen talon yläkerrassa olevaan lastenhuoneeseen on tehty kiinteä rakenne, joka kätkee sisäänsä sängyn ja säilytystilaa. Nerokas tällainen ratkaisu, pesämäisessä sängyssä on varmasti ihana nukkua. Katso lisää kuvia ja tietoja tästä kohteesta

Hauska majasänky Marjaniemessä

lastenhuoneen sisustus

 

Kuva: Etuovi.com / Luxusm² LKV – Paritalo, Helsinki, Kunnallisneuvoksentie 5 A 2

Tässä taitaa olla pienen seikkailijan huone! Mustavalkoinen värimaailma piristettynä kirkkaalla keltasella antaa huoneelle kivan ryhdikkään ja reippaan ilmeen. Veikkaanpa että tuollaisessa majasängyssä uni maistuu melko hyvin. Sängyn alla on tilaa säilyttää vaikka legokokoelmaa. Katso lisää kuvia ja tietoja tästä kohteesta

Ihanuuksia Seinäjoen asuntomessuilla

Seinäjoen asuntomessuilta löytyi paljon kohteita, joissa lastenhuoneen sisustus oli viimeisen päälle ihana. Tässä kohteiden Riihi, Koskela ja Pohjanmaa lastenhuoneet.

lastenhuoneen sisustus

 

Riihen lastenhuoneeseen astuessa tuntuu kuin olisi sadussa, siellä on ihan oma maailmansa. Voisiko suloisempaa seinämaalausta enää olla?

lastenhuoneen sisustus

 

Kauttaaltaan ihanan harmoniseen Koskelaan olisi vaikea kuvitella muunlaista lastenhuonetta. Täällä on muun talon tavoin seesteinen sävymaailma, väriä tuovat lelut ja muut lasten tavarat. Klassikkohuonekalut kestävät aikaa.

lastenhuoneen sisustus

 

 

Pohjanmaa-talossa sisustuksen yhtenäinen linja jatkuu myös lastenhuoneessa. Lintuteema näkyy seinällä olevassa taulussa ja huoneen katseenvangitsijassa, Challiéresin Voliére-valaisimessa.

Lisää kuvia asuntomessuilta löytyy ideagalleriasta Asuntomessut-teeman alta

Kuuluuko lastenhuoneen olla värikäs valtakunta, jossa lapset saavat päättää vai tuleeko sen sointua kodin muuhun sisustukseen saumattomasti? Ehkä jotain siltä väliltä? Mitä mieltä sinä olet? 🙂

Lue Memmun postaus siitä, kuinka hän valitsi lastenhuoneen tapetit yhdessä lasten kanssa. Lapset paljastuivat ihanan ennakkoluulottomiksi sisustajiksi, heidät kannattaa ehdottomasti ottaa mukaan suunnitteluun!

-Juulia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sammio