Juulia Vuori

Esteetikko ja sisustusintoilija / Etuovi.com

Tällä kertaa Viikon valinnoissa on aiheena lastenhuoneen sisustus. Lähiaikoina on tullut tosi paljon vastaan todella hurmaavia lastenhuoneita, joiden sisustuksessa on käytetty mielikuvitusta ja kekseliäisyyttä. On seinämaalauksia, nokkelia säilytysratkaisuja ja mitä erilaisempia sänkyrakennelmia. Kaikista suloisimpia lastenhuoneita ovat mielestäni ne, joissa näkyvät huoneen asukkaan lempivärit ja kiinnostuksen kohteet. Ideat lastenhuoneen sisustukseen löytyvät Etuovi.com Sisustuksen ideagalleriasta.

Huvikumpumaista tunnelmaa

skandinaavinen lastenhuone
Kuva: Etuovi.com / RE/MAX Visio | Kiinteistönvälitys Visio Oy LKV

Tässä ihastuttavassa lastenhuoneessa on hauskaa huvikumpumaista tunnelmaa, joka syntyy vanhan ja uuden yhdistelmästä ja hauskoista koristeista. Reilusti lattiatilaa ja pehmeä matto – ja  hyvät leikkiolosuhteet on taattu.

Hauskoja piilopaikkoja

skandinaavinen lastenhuone
Kuva: Etuovi.com / Brokerit Asuntoportaali

Majamainen kerros- tai parvisänky on yleensä varma hitti lasten keskuudessa. Se tarjoaa hauskan piilopaikan ja mukavan pesämäisen nukkumapaikan.

lastenhuone talo haltiatar
Kuva: Etuovi.com / Asuntomessut 2019

Kivoja pesämäisiä paikkoja voi rakentaa kotiin muuallekin kuin lastenhuoneeseen. Porin asuntomessujen Talo Haltiattaressa oli sisustettu portaiden alle kutsuva soppi, ihana paikka vaikka päiväunien ottamiseen.

Skandinaavista tyyliä

skandinaavinen lastenhuone
Kuva: Etuovi.com / Aninkainen.fi Turku | Aninkaisten Kiinteistövälitys Oy

Tämä tyylikäs lastenhuone noudattelee muun kodin mustalla maustettua värimaailmaa. Jopa Ikean Duktig-leikkikeittiö on tuunattu sävyihin sopivaksi. Siihenhauskaan projektiin Pinterest on pullollaan ideoita!

Hillitykin värimaailma sopii lastenhuoneeseen

skandinaavinen lastenhuone
Kuva: Etuovi.com / RE/MAX Sky 1 | Kiinteistötoimisto Sky Oy

Lastenhuoneeseen sopii myös hillitty värimaailma! Lasten lelut ja muut tavarat tuovat mukanaan väriä. Huoneen ilme pysyy harmonisena, vaikka olisikin leikit levällään.

viihtyisa lastenhuone
Kuva: Etuovi.com / Maijan Maailma LKV

Tässä kauniin kaupunkikodin lastenhuoneessa vallitsee suorastaan seesteinen tunnelma hillityn värimaailman ansiosta. Lelut toimivat hyvin väripilkkuina.

Kuuluuko lastenhuoneen olla värikäs valtakunta, jossa lapset saavat päättää vai tuleeko sen sointua kodin muuhun sisustukseen saumattomasti? Ehkä jotain siltä väliltä? Mitä mieltä sinä olet? 🙂

Lue Memmun postaus siitä, kuinka hän valitsi lastenhuoneen tapetit yhdessä lasten kanssa. Lapset paljastuivat ihanan ennakkoluulottomiksi sisustajiksi, heidät kannattaa ehdottomasti ottaa mukaan suunnitteluun!

-Juulia

Juttu on julkaistu ensimmäisen kerran 15.7.2016 ja päivitetty 31.3.2019

Katso myös nämä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sammio