Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Eteläiseen Helsinkiin rakentuu Hernesaaren urbaanin asumisen alue, jota meri ympäröi usealta suunnalta. Tutustu alueeseenchevron_right

Myytävät asunnot Hernesaari, Helsinki: 5 kpl

Myytävät asunnot Hernesaari, Helsinki: 5 kpl

Hakuehdot: Hernesaari, Helsinki

Asunto Hernesaaresta?

Tältä sivulta löydät myytävät asunnot Hernesaaressa. Helsingin eteläisessä osassa Länsisataman kaupunginosaan rakentuu Hernesaaren alue, entiseltä nimeltään Munkkisaari. Urbaanin alueen viereisiä kaupunginosia ovat muun muassa Eira ja Punavuori.

Myytävät asunnot Hernesaaressa

Hernesaareen rakentuu eri korkuisia kerrostaloja. Jotta mahdollisimman moni asukas saa nauttia merinäköalasta, rakennetaan matalammat kerrostalot lähelle rantaa. Asuntojen koko tulee vaihtelemaan pienestä suureen, mutta kaikki asunnot tulevat olemaan esteettömiä.

Uusi koti Hernesaaresta?

Hernesaaren uuteen upeaan kaupunginosaan tulee kauppoja ja kahviloita, jotka palvelevat myös alueelle saapuvia turisteja. Liikunnan ystäville Hernesaareen on suunnitteilla useaan lajiin mahdollisuuden tarjoava liikuntahalli ja lisäksi alueelle jätetään tarpeeksi tilaa suurelle puistolle ja meren rannassa kulkevalle rantapromenadille.

Kiinnostaako asuminen Hernesaaressa? Katso myynnissä olevat kohteet ja tutustu tarkemmin asuinalueeseen sekä asuntomarkkinoihin.

Lue lisääkeyboard_arrow_down
Tutustu alueeseen