Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Arabianrannassa yhdistyvät luonto ja urbaani kaupunki ja se onkin eri vastakohtien kohtaamispaikka itäisessä Helsingissä. Tutustu alueeseenchevron_right

Myytävät asunnot Arabianranta, Helsinki: 7 kpl

Myytävät asunnot Arabianranta, Helsinki: 7 kpl

Hakuehdot: Arabianranta, Helsinki

Asunto Arabianrannasta?

Tältä sivulta löydät myytävät asunnot Arabianrannassa. Alppila sijaitsee Helsingin itäisessä kantakaupungissa. Arabianranta tarjoaa kattavan valikoiman asumismuotoja eri elämäntilanteisiin, sekä vaihtelevasti urbaania kaupunkia ja luontoa.

Myytävät asunnot Arabianrannassa

Arabianrannasta löytyy koteja niin perheille kuin yksinasuvillekin ja kotejakin löytyy moneen makuun. Asumismahdollisuuksia löytyy myös erityisryhmille ja apua tarvitseville. Arabianranta tarjoaa rajennustyylejä eri aikakausilta ja osassa myös luonto on läheisesti läsnä.

Uusi koti Arabianrannasta?

Hyvät kulkuyhteydet ja julkisen liikenteen palvelut tekevät Arabianrannassa asumisesta miellyttävää. Mikäli kuitenkin mielii pysyä vain kodin lähellä, voi ostokset suorittaa Arabianrannan ostoskeskus Arabiassa, joka sijaitsee keskeisellä paikalla. Alueena Arabianranta tarjoaa myös työpaikkoja teollisuuden muodossa, sekä tiedonnälkäisille usean eri oppilaitoksen yhteenliittymän. Arabianranta on tunnettu myös yhteisöllisyydestään, joka esiintyy alueella esimerkiksi yhteisten piha-alueiden muodossa.

Kiinnostaako asuminen Arabianrannassa? Katso myynnissä olevat kohteet ja tutustu tarkemmin asuinalueeseen sekä asuntomarkkinoihin.

Lue lisääkeyboard_arrow_down
Tutustu alueeseen