Muuttomaailma.fi-tiimi

Ja muuttaminen onkin mukavaa

Yhteistyössä:

Yhä useampi haluaa helpottaa muuttoaan kerrostaloon, ja käyttää apunaan ammattitaitoista muuttopalvelua. Muuttofirmalta tilataan mm. muuttoauto, muuttolaatikot ja kantoapua.

Tässä jutussa tutustutaan viiden muuttajan kokemuksiin muuttopalvelusta kerrostaloon. Kokemukset on kerännyt Suomen suurin muuttojen kilpailutuspalvelu, Muuttomaailma.fi.

Ilahduttavat kokemukset kekseliäästä muuttofirmasta

Tämä Muuttomaailma.fi:ssä muuttonsa kilpailuttanut muuttaja ei itse päässyt paikalle uuteen osoitteeseen, mutta kekseliäällä muuttofirmalla ei mennyt sormi suuhun. Näin moderni muuttofirma käyttää videokuvaa apunaan:

”Muutto onnistui aiemmin sovitun mukaisesti.  Lisäksi sain muuton jälkeen paikan päältä videokuvaa, että kaikki tavarat ovat löytäneet perille oikeaan osoitteeseen. Suosittelen ehdottomasti palvelua muillekin!” Sanna

Muuton ajankohta ei aina sovi omaan aikatauluun, mutta luotettavan muuttofirman avulla kiireinenkin muuttaja voi säilyttää mielenrauhansa.

muuttopalvelu kokemukset

Suunnitelmallisuus ja positiivisuus iso plussa

Muuttofirman tuoma järjestelmällisyys on varmasti erittäin tervetullutta muuttoon kuin muuttoon. Koko omaisuuden vaihtaessa osoitetta, siinä käyttää mielellään kokeneita ammattilaisia.

Näin asian tiivistää Vantaalta Helsinkiin muuttanut Muuttomaailma.fi:n käyttäjä:

”Ammattimainen palvelu. Toimivat suunnitelman mukaan ripeästi. Olivat ajoissa paikalla ja pysyivät aikataulussa. Huolellinen ja turvallinen muutto. Tavarat säilyivät ehjänä. Joustavia. Iso plussa ystävällinen ja positiivinen palveluasenne. Voin suositella lämpimästi yritystä.” Piia

Monipuolinen palvelu voi sisältää kalusteiden paloittelun

Muuttofirmat tarjoavat monenlaisia muuttoa helpottavia palveluja. Yksi suosituimmista palveluista ovat vuokrattavat pestyt muuttolaatikot. Ne ovat suuri apu niin pakkaamisessa, kuljettamisessa kuin tavaroiden purkamisessakin.

”Laatikoiden tuominen oli vähän myöhässä, mutta muutto sujui muuten hyvin. Muuttomiehet osasivat paloitella kirjahyllynkin osiin jotta helpompi kuljettaa (itse en tiennyt miten sen olisin tehnyt). Hienosti nousi myös pakastin kaikkine pakasteineen 3. kerrokseen ilman hissiä!” Kia

Lue lisää: 3 tapaa tehdä muutostasi mukavampi

Kokemukset esimerkillisestä muuttopalvelusta Vantaalla

Muutto on mittava projekti, johon liittyy paljon aikataulujen sovittelua. Avainten luovutus, muuttosiivous, muuttoauto sekä -apu pitää sovittaa yhteen juuri oikeaan aikaan. Tässä on muuttofirman aktiivinen yhteydenpito ja suunnitelmallisuus iso apu.

muuttopalvelu kokemukset

”Muutama päivä ennen muuttoa muuttofirmasta soitettiin ja varmistettiin aikataulua. Muuttopäivänä muuttoa aikaistettiin muutamalla tunnilla, muutto sujui hyvin ja aikataulussa mistä alunperin sovittiin vaikka muuttokohteessa oli muitakin muuttajia uuteen taloon. Suosittelen lämpimästi.” Nina

Asunto tyhjäksi 20 minuutissa

Haluatko säästää aikaa muutossa? Asiantunteva muuttofirma on uusi paras ystäväsi.

Usein muutto mielletään monen tunnin tai jopa päivien mittaiseksi projektiksi. Tämä mielikuva voi olla peräisin omatoimisista talkoomuutoista. Tilanne on kuitenkin hieman lohdullisempi, kun apuna on asiantunteva muuttofirma.

”20 minuutissa tavarat muutettavasta kohteesta autoon ja 40 minuuttia että tavarat olivat autosta kolmannessa kerroksessa uudessa osoitteessa. Muutto matkaakin kertyi jonkin verran, kun tavarat lähtivät Vaasasta Lahteen. Loistava asiakaspalvelu, mukavat muuttajat, huomioivat hyvin että onko kaikki varmasti kyydissä. Ja kaikki tavarat ehjänä perille!” Hanna

Mistä näitä luotettavia muuttofirmoja löytää?

Suomen suurimmasta muuttojen kilpailutuspalvelusta, Muuttomaailma.fi:stä. Saat yhdellä tarjouspyynnöllä keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi.

Vertaile rauhassa muuttofirmojen arvosteluja, hintoja ja palveluita. Jos löydät sopivan muuttofirman, voit valita sen suoraan Muuttomaailma.fi:stä.

Kilpailuta mukavampi muutto tästä »

(kilpailutus on ilmaista, eikä sisällä ostopakkoa)

Mukavampia muuttoja toivottaen,
Juha Muuttomaailma.fi-tiimistä

Katso myös nämä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sammio