Muuttomaailma.fi-tiimi

Ja muuttaminen onkin mukavaa

Yhteistyössä:

Oletko muuttamassa lähiaikoina? Muutto voi olla stressaavaa ja jopa kauhistuttavaa. Siitä voi kuitenkin tehdä mukavamman muutamalla yksinkertaisella keinolla.

1. Myy kaikki ylimääräinen – säästät monella tavalla

Katso varastoon ja kaappeihisi ajatuksen kanssa. Ota esiin kaikki tavara, mitä et ole käyttänyt pitkään aikaan tai et tarvitse uudessa kodissasi. Miksi kantaisit ne uuteen kotiisi lojumaan? Ota siis kännykkä käteen, valokuvaa tavarat, ja jätä myynti-ilmoitus mieluisimmalle ilmoittelupalstalle. Ostaja kantaa tavarat ulos asunnostasi, ja kaiken lisäksi maksaa siitä sinulle! Uskomattoman upea tunne.

Muuton alla on täydellinen tilaisuus päivittää suuria huonekaluja, kuten vaikka sohvakalusto. Mietipä, jos myyt sohvakaluston sopivasti ennen muuttoa, niin kuinka paljon se vähentää muuttopäivän härdelliä. Säästyt kantamiselta, kuljetukselta ja vielä kerran kantamiselta uudessa osoitteessa. Muuttopäivän logistiikka helpottuu kertaheitolla, ja kaiken lisäksi säästät aikaa ja vaivaa.

Käytännössä saat rahaa siitä, että tavaraa kannetaan pois muuttosi alta. Iso peukku!

Tutustu myös muihin vinkkeihin ylimääräisen tavaran karsimiseen kirjoituksessa Joka kodin detox-kuuri >

2. Hanki muuttofirma auttamaan muutossasi

Säästä itseäsi ja selkäparkaa, itse muuttaminen ei ole järkevää. Jätä raskaiden tavaroiden kantaminen ja pussukoiden kanssa edestakaisin ajelu. Kun otat muuttofirman avuksi, niin muutto tapahtuu turvallisesti ja yhdellä kertaa hommaan suunnitelluilla muuttoautoilla, peleillä ja vehkeillä.

Kun ammattilaiset kantavat painavat kalusteet, se vapauttaa sinut järjestelemään ja osoittamaan tavaroiden oikeat paikat. Vähemmän epämääräisiä tavararöykkiöitä ja kaaosta.

Uuden kodin järjestely suuresta tavaroiden sekamelskasta on todella vaivalloista, kuten tiedät, ja muuton jälkipyykki venyy venymistään. Sen sijaan kun pääset heti keskittymään järjestelyyn, niin pääset myös nopeammin nauttimaan uudesta siististä kodistasi.

3. Kilpailuta mukavampi muutto

Suomessa on yli 500 muuttofirmaa, joten valinnanvaraa riittää. Mutta mistä ne löytää ja mitä ne maksavat? Hyvä kun kysyit! Vastaus on Muuttomaailma.fi.

Jo tuhannet suomalaiset ovat kilpailuttaneet muuttonsa Muuttomaailma.fi:ssä. Se on helppoa ja järkevää: täytät vain muuttosi tiedot, ja saat sinulle räätälöidyt tarjoukset. Voit rauhassa vertailla tarjouksia ja tutustua muuttofirmojen arvosteluihin. Ostopakkoa ei ole, ja palvelun käyttö on sinulle ilmaista.

Homma toimii näin:

  1. Syötä nykyinen osoitteesi ja uusi osoite
  2. Saat tarjouksia muuttofirmoilta
  3. Valitse itsellesi sopivin

Kätevää!

Uutta! Palvelusta löytyvät nyt muuttofirmojen arvostelut. Se on erittäin pidetty uutuus. Arvostelut ovat apunasi kun vertailet tarjouksia ja valitset sinulle sopivinta muuttopalvelua. Voit luottaa muuttoosi, etkä enää koskaan osta sikaa säkissä.

Varmista siis, että saat parhaan palvelun parhaaseen hintaan. Kilpailuta mukavampi muutto.

Juha Muuttomaailma.fistä

Muuttomaailma.fi ja Etuovi.com kuuluvat samaan Alma Media -konserniin

Katso myös nämä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sammio