Puupaneelin käyttö sisustuksessa ei tarkoita enää pelkästään 80-luvulta tuttua puolipanelointia. Siparila on tuonut markkinoille useita tyylikkäitä sisustuspaneeleita, joita olen itsekin bongaillut viime vuosina muun muassa useasta eri asuntomessukohteesta.

Aito puu on mitä parhain elementti sisustuksessa; sillä on tutkitusti todettu olevan stressiä lievittävä ja rauhoittava vaikutus. Yrityksen viimeisin uutuustuote, Pala-sisustuspaneeli, tuo puun sisustukseen entistäkin helpommin; asentamiseen tarvitaan vatupassin lisäksi vain Siparila Fix-liimaa, ei muuta!

puupaneeli, sisustuspaneeli, siparila

puupaneeli, sisustuspaneeli, siparila

Puun tuoma lämpö on mitä mainioin seinäelementti varsinkin eteisen tai tuulikaapin sisustuksessa. Tilaan kun saavutaan Suomen olosuhteissa monestikin melko koleasta ulkoilmasta. Pala-sisustuspaneeli on sataprosenttista puuta ja sitä löytyy kahdessa eri mitassa ja neljässä kauniissa sävyssä: peittävä valkoinen, harmaa, kuultava valkoinen ja lämpökäsitelty koivu. Oma lempparini sävyistä onkin juuri yllä näkyvä kuultava valkoinen.

puupaneeli, sisustuspaneeli, siparila

puupaneeli, sisustuspaneeli, siparila

puupaneeli, sisustuspaneeli, siparila

Kirjoitin viime heinäkuussa blogipostauksen trendikkäästä kalanruotokuviosta sisustuksessa, johon ympäripontattu Pala-paneelikin taipuu. Tyylikäs kalanruoto on ladontana näyttävin, mutta muita ladontoja hieman haastavampi. Kuvio vaatii onnistukseen sekä vasemman- että oikeankätisiä Pala-paneeleita. Myös muut ladonnat kuten tiili-, palkki- ja neliöladonta ovat mahdollisia ja asennettaessa kalanruotoladontaa helpompia ladontamalleja. Kaksi edellistä kuvaa on muuten Coca-Cola Helsingin toimitiloista. Näin miellyttävästi sisustetussa toimistossa lepää niin silmä kuin mieli.

puupaneeli, sisustuspaneeli, siparila

puupaneeli, sisustuspaneeli, siparila

Tehosteseinät ovat tulleet jäädäkseen. Omassa makkarissamme tämä on toteutettu tapetilla, mutta yhtä hyvin tarkoitukseen sopisi lämmin puu. Tämäkin vaalea makuuhuone on saanut lempeän levollisen ilmeen lämpökoivun sävyisen paneelin ansiosta. Pala-paneelilla toteuttaa helposti myös pelkän sängynpäädyn saman sävyisten viimeistelylistojen avulla!

puupaneeli, sisustuspaneeli, siparila

pala-sisustuspaneeli
Luonnolliset materiaalit, kuten puu, pellava ja betoni ovat olleet kovassa nosteessa sisustuksessa viimeiset pari vuotta. Materiaalien aitous tuo ajatonta kodikkuutta sisustukseen, mikä vetoaa ainakin minuun luonnonläheisiä sisutuselementtejä arvostavana. Puun tuoma lämpö tuntuu etenkin nyt syksyllä mitä parhaimmalta vaihtoehdolta kodin kaunistamiseen.

Lisää tietoa tästä mainiosta tuotteesta löydät Siparilan omilta kotisivuilta.

Liisamaija

Kuvat ja video: Siparila

P.S. Jos kodistasi löytyy jo Pala-sisustuspaneelia, jaa kuva seinästäsi Instagramissa tägeillä #palapaneeli ja #siparila!

Katso myös nämä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sammio