Marika Ritala-Mäkinen

Luova sisustussuunnittelija

Yhteistyössä:

tämä asunto on myynnissä

On kesäpäivä. Kuulen lasten naurua sisäpihalla ja pääskyjen kirskuntaa kattojen yllä – istun lukemassa omenapuun alla, rauhassa autojen melulta, korttelisisäpihalla. Aurinko lämmittää. Poimin iltaa varten salaattia viljelypenkistä. Napsaisen sitruunamelissaa ruukusta, johon joku on kirjoittanut ”saa ottaa”. Naapurin iäkäs rouva huikkaa parvekkeelta, kuinka hän nauttii siitä, että pihalla on elämää. Katselee kuulemma lasten leikkejä mielellään ja muistelee, kuinka hänen lapsuudessaankin leikittiin sisäpihoilla. 

Illalla syödään ruokaa yhdessä naapureiden kanssa. Naurua ja jutustelua riittää – on aika huikata lapsetkin käsipesulle ja syömään, kunhan vain leikeiltänsä malttaisivat.

Ei kuvitelmaa, vaan kerrostalo Vantaan Kivistössä

Ajatukseni ei ole pelkkää kuvitelmaa. Se voisi olla yhtä kuvin katkelma lapsiperheen arjesta uudessa kerrostalokodissa Vantaan KivistössäYIT:n Asunto Oy Vantaan Karneoli nimittäin edustaa uudenlaista kaupunkiasumista, jossa asumiseen yhdistyvät hyvä saavutettavuus, luonnon läheisyys, palvelut ja yhteisöllisyys.

Vantaan As Oy Karneolissa yhteisöllisyys tarkoittaa muun muassa sitä, että korttelin asukkaiden käytössä on oma pienviljelyalue korttelipihalla. On upeaa, että perinteisesti täysasfaltoidut ja roskiskatoskäytöllä olleet, korttelipihat herätetään eloon ja niiden tarjoamat virkistysmahdollisuudet annetaan talon asukkaille.

Vantaan Asunto Oy Karneolissa on kotivaihtoehtoja yksiöistä 3–4 huoneen perheasuntoihin. Asunnoissa on lasitetut parvekkeet sekä viihtyisä yhteinen korttelipiha.

As Oy Karneoli

Asunnoissa keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen pohjaratkaisu on moderni versio entisaikojen tupakeittiöstä. Tämän  4 huoneen asunnon tiloihin pääset tutustumaan myös 3D-tilaesittelyssä.

Laadukkaat, kestävät ja ajattomat pintamateriaalit yhdistettynä asuntojen valoisuuteen, luovat kauniit puitteet kaiken ikäisten kodeille.

Kompaktin kokoiset kodit palvelevat monessa elämänvaiheessa. Ja onhan se uusi koti aina uusi.

Kylpyhuone on tilava ja tyylikäs.

Kaupunkikeskus, jossa kaikki on lähellä

As Oy Karnelion kupeeseen rakentuu tulevien vuosien aikana kokonainen Kivistön kaupunkikeskus sekä useita puisto- ja viheralueita, joissa myös taide saa sijaa. Kivistön pääkadun varrelle, Aurinkokiven keskukseen, rakentuvat lapsiperheille tärkeät palvelut, kuten koulu, päiväkoti ja neuvola.

Kivistön alueella oma auto ei ole välttämätön. Kehärata, alueen monipuolinen pyöräilyverkosto sekä lähellä olevat palvelut kannustavat liikkumaan ilman autoa. Kehäradan ansiosta matka taittuu Helsingin keskustaan alle puolessa tunnissa ja lentokentällekin alle 10 minuutissa.

Uusi koti on muuttovalmis

Kuinka onnellisia me oltiinkaan, kun tehtiin lopulta päätös omasta kerrostalokodista. Ja se fiilis, kun saatiin tietää, että meidän tietämättä, meille rakkaat ystävät oli tehnyt päätöksen muuttaa samaan kortteliin. Kukapa olisi arvannut, että jaetaan pihapiiri yhdessä. Kun päästiin tutustumaan uuteen valmiiseen kotiin ekaa kertaa ja uuden kodin tuoksu tuli ovella vastaan, tiedettiin heti, että ollaan tehty oikea päätös.

Katso videolta, lisää tunnelmia tästä Vantaan Karneolin kodista:

Tammikuussa 2017 valmistuvasta muuttovalmiista As Oy Karneolista ja muista YIT vapaana olevista asunnoista Vantaan Kivistön alueella saat YIT-asuntohausta sekä YIT:n Helsingin asuntomyynnistä.

/ Marika

Psst… Ai niin, melkein unohdin. Ajankohtaista tietoa alueella asumisesta saat myös naapurioppaalta. Jos mietit, millaista on asua Vantaan Kivistössä, niin laitappa viestiä Kunnaksen Reetalle 😉 Muut myynnissä olevat kerrostalokodit löydät Etuovi.comista ja voihan sitä vaikka ajan kuluksi täyttää YIT:n kotitoivelomakkeen, jos uusi kerrostalokoti on kiikarissa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sammio