Marjaana Lehtimäki

Rivitaloasuja kaupungissa, mökkiasuja maalla / Etuovi.com

Tervetuloa uuteen Etuovi-blogiin! Tästä aukeaa ovi ihan uuteen maailmaan. Odotamme innolla mitä kaikkea sen takaa löytyykään! Jos haluat kuulla hieman mitä on luvassa, lue tämä juttu.

kodin sisustus, olohuone

Kuva: Liisamaija

Sisustusblogistamme on tähän asti voinut lukea kodin sisustamiseen ja remontointiin liittyviä muutostarinoita, ajankohtaisia juttuja sisustamiseen liittyvistä trendeistä ja tapahtumista sekä erityisen kauniista kodeista Kylässä-sarjassa. Nyt sisustusblogimme on uudistunut! Luvassa on yhä enemmän kiinnostavaa luettavaa ja katseltavaa kodin sisustamiseen, remontointiin sekä asunnonvaihtoon liittyen.

Haluamme tarjota blogissamme ideoita parempaan asumiseen:

  • nykyisen kodin muutoksia paremmin tarpeita vastaavaksi
  • uuden kodin etsimistä ja sen oikean löytämistä
  • pientä kodin koristelua piristämään arkea viikosta ja vuodenajasta toiseen
  • kodin tunnelman muuttamista

Vierailemme säännöllisesti myös asumisen tapahtumissa, messuilla, toreilla ja turuilla.

Mistä muista aiheista haluaisit lukea blogissa?

Yksi blogimme suosituimpia sarjoja on ollut Kylässä-sarja, jossa tutustumme erityisen kauniisiin koteihin. On ollut aivan mahtavaa, että meidät on toivotettu tervetulleeksi kyläilemään jo niin moneen kotiin! Jos haluaisit, että esittelemme kotisi blogissamme, pyydä meidät kylään!

keittiö, ruokailuhuone, saareke, rustiikkinen, leivinuuni, säilytysratkaisut

Kylässä-sarjassa on esitelty mm. tämä ihastuttava koti Pohjanmaalta.

Blogissa jatkavat edelleen tutut bloggaajat, kukin omalla tyylillään – vaihtelu virkistää! Haemme myös joukkoomme uusia bloggaajia, joilla on sanottavaa ja hyviä ideoita jaettavaksi kodin sisustamiseen, remontointiin ja asunnonvaihtoon liittyen. Jos haluat Etuovi.comin bloggaajaksi, ota meihin yhteyttä!

Toivon, että meillä on mahdollisimman monta ovea avattavana ja yhtä monta tarinaa kerrottavana. Pysythän sinäkin mukanamme, ja jaat omia ideoitasi kanssamme!

Inspiroivaa syksyä!

/Marjaana

2 kommenttia sivuun “Sisustusta, remontointia ja parempaa asumista

  1. Tuo kettutaulu on todella upea. Onko siinä kangas pingotettuna kehikolle? Mikähän kangas on kyseessä?

    1. Moi Anna! Kiitos :-)! Kyseessä on Marimekon Napakettu-kangas ja ko. kangastaulu on ollut minulla jo useita vuosia. Kankaan olen pingoittanut juurikin puukehikolle niittipyssyn avulla. 🙂 En ole varma onko ko. kangasta enää saatavilla, mutta Marimekolta löytyy onneksi paljon muitakin herkullisia kuoseja, joilla koristaa koti samalla idealla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sammio