Marjaana Lehtimäki

Rivitaloasuja kaupungissa, mökkiasuja maalla / Etuovi.com

Tervetuloa uuteen Etuovi-blogiin! Tästä aukeaa ovi ihan uuteen maailmaan. Odotamme innolla mitä kaikkea sen takaa löytyykään! Jos haluat kuulla hieman mitä on luvassa, lue tämä juttu.

kodin sisustus, olohuone

Kuva: Liisamaija

Sisustusblogistamme on tähän asti voinut lukea kodin sisustamiseen ja remontointiin liittyviä muutostarinoita, ajankohtaisia juttuja sisustamiseen liittyvistä trendeistä ja tapahtumista sekä erityisen kauniista kodeista Kylässä-sarjassa. Nyt sisustusblogimme on uudistunut! Luvassa on yhä enemmän kiinnostavaa luettavaa ja katseltavaa kodin sisustamiseen, remontointiin sekä asunnonvaihtoon liittyen.

Haluamme tarjota blogissamme ideoita parempaan asumiseen:

  • nykyisen kodin muutoksia paremmin tarpeita vastaavaksi
  • uuden kodin etsimistä ja sen oikean löytämistä
  • pientä kodin koristelua piristämään arkea viikosta ja vuodenajasta toiseen
  • kodin tunnelman muuttamista

Vierailemme säännöllisesti myös asumisen tapahtumissa, messuilla, toreilla ja turuilla.

Mistä muista aiheista haluaisit lukea blogissa? Kerro meille toiveesi ja lähetä juttuvinkkejä >

Yksi blogimme suosituimpia sarjoja on ollut Kylässä-sarja, jossa tutustumme erityisen kauniisiin koteihin. On ollut aivan mahtavaa, että meidät on toivotettu tervetulleeksi kyläilemään jo niin moneen kotiin! Jos haluaisit, että esittelemme kotisi blogissamme, pyydä meidät kylään > 

keittiö, ruokailuhuone, saareke, rustiikkinen, leivinuuni, säilytysratkaisut

Kylässä-sarjassa on esitelty mm. tämä ihastuttava koti Pohjanmaalta.

Blogissa jatkavat edelleen tutut bloggaajat, kukin omalla tyylillään – vaihtelu virkistää! Haemme myös joukkoomme uusia bloggaajia, joilla on sanottavaa ja hyviä ideoita jaettavaksi kodin sisustamiseen, remontointiin ja asunnonvaihtoon liittyen. Jos haluat Etuovi.comin bloggaajaksi, ota meihin yhteyttä > 

Toivon, että meillä on mahdollisimman monta ovea avattavana ja yhtä monta tarinaa kerrottavana. Pysythän sinäkin mukanamme, ja jaat omia ideoitasi kanssamme!

Inspiroivaa syksyä!

/Marjaana

Katso myös nämä

2 kommenttia sivuun “Sisustusta, remontointia ja parempaa asumista

  1. Tuo kettutaulu on todella upea. Onko siinä kangas pingotettuna kehikolle? Mikähän kangas on kyseessä?

    1. Moi Anna! Kiitos :-)! Kyseessä on Marimekon Napakettu-kangas ja ko. kangastaulu on ollut minulla jo useita vuosia. Kankaan olen pingoittanut juurikin puukehikolle niittipyssyn avulla. 🙂 En ole varma onko ko. kangasta enää saatavilla, mutta Marimekolta löytyy onneksi paljon muitakin herkullisia kuoseja, joilla koristaa koti samalla idealla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sammio