Juulia Vuori

Esteetikko ja sisustusintoilija / Etuovi.com

Kylpyhuoneen remontoiminen kuuluu kodin isoimpiin projekteihin, eikä sellaisen toteuttaminen ole välttämättä ihan helppo homma. Huomioitavana kun on liuta asioita rakennusmääräyksistä toimivuuteen ja ulkonäköön. Kaikki vaiva kuitenkin palkitaan, kun pääsee remonttievakon jälkeen suorittamaan arkisia rutiineja uudessa, ihanan toimivassa ja kauniissa kylppärissä. Tähän juttuun kokosin blogissamme aikaisemmin esiintyneet kylpyhuoneremontit.

Kasarikylppäri sai uuden ilmeen

kylpyhuoneremontit

kylpyhuoneremontit
Kuva: Jonathan Melartin

Tamperelaisen paritalokodin saunaosasto remontoitiin vastaamaan kodin uusien asukkaiden toiveita. Kylppärin look olikin suoraan vuodelta 1987, oli siis jo aikakin pienelle päivitykselle. Saunaosasto sijaitsee olohuoneen yhteydessä niin että, muutamilla muutoksilla oli mahdollista avata näkymät saunasta Pyhäjärvelle. Saunaan toivottiin lisää lisää tilaa, jota saatiin saatiin siirtämällä seinää kylpyhuoneen puolelle. Tilan ilme avartui kuitenkin ihanasti suurten vaaleiden laattojen ja saunan kepeiden lasiseinien ansiosta. Upea lopputulos!

Lue lisää tästä remontista

Vanhan talon uusi saunaosasto

kylpyhuoneremontit

kylpyhuoneremontit
Kuva: Jonathan Melartin

Kunhan vanha, 80-luvulla rakennettu sauna oli purettu pois alta, vanhan pispalalaistalon kylpyhuone- ja saunaremontti aloitettiin aivan alukutekijöistä kuten ylemmästä kuvasta näkyy. Lopputulos on upea ja moderni, mutta sopii samalla vanhan talon tunnelmaan. Jotain vanhaa säilytettiinkin, sillä puusaunan palomuuri muurattiin kellarista löytyneistä vanhoista tiilistä. Tummat, fasettireunaiset laatat ja epäsuora valaistus tekevät tästä kylpyhuoneesta todella tunnelmallisen.

Lue lisää tästä remontista

Kylpyhuoneen kaakeleiden pinnoitus

kylpyhuoneremontit

kylpyhuoneremontit

Mitä tehdä, kun uusi asunto vastaa muuten täysin omia tarpeita, mutta kypyhuone on luotaantyöntävässä kunnossa eikä isoon remonttiin olisi aikaa tai rahaa? Yksi vaihtoehto on laattojen pinnoittaminen. Pasin uuden kodin kylpyhuone koki täydellisen raikastuksen eikä aikaa kulunut kuin viikko – ja kustannuksetkin olivat aika paljon kokonaisvaltaista kylppäriremonttia pienemmät.

Lue lisää tästä remontista

Upouusi kotikylpylä

kylpyhuoneremontit
Kuva: Jonathan Melartin
kylpyhuoneremontit
Kuva: Jonathan Melartin

Entä millaista sitten on suunnitella kylpytiloja ihan uuteen taloon? Memmun uuden talon kylpyhuoneelle oli yksi ennakkovaatimus; sieltä tulisi löytyä poreamme, muuten perheen nuoriso kieltäytyisi muuttamasta mukana uuteen kotiin. Niinpä suunniteltiin tyylikäs kylpyhuone – tai ennemminkin kotikylpylä – poreammeineen. Ilmettä ja tunnelmaa tilaan tuovat tyylikkäät koteloinnit ja epäsuora valaistus.

Lue lisää tästä remontista

Mitä kylpyhuoneremontti sitten maksaa? Katso täältä hintaesimerkit erilaisista remonteista

Houkuttelisisiko kylpyhuoneremontti? Inspiraatiota löydät Ideat & Vinkit -galleriasta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sammio