Hilla Stenlund

Lifestyle-bloggaaja, ekonomi, koti-ihminen ja elämästä nauttija

Kirjoitamme tällä kertaa Etuoven hakukenttään Myllypuro ja katsomme, mitä asuinalueella on parhaillaan myynnissä. Myllypuron kaupunginosa itäisessä Helsingissä lukeutuu kaupungin nouseviin asuinalueisiin, jonka kehittämiseen on viime vuosina panostettu. Myllypuro on alkujaan rakennettu väljästi ja rakennusten väliin on jäänyt metsiä ja kallioalueita. Siitä syystä Myllypuro on ollut otollista aluetta uudisrakentamiselle viime vuosina. Uusien kerrostalojen lisäksi yksi tunnetuimmista uudiskohteista Myllypurossa on viehättävä Puu-Myllypuron kaupunkikylä.

Myllypuro sijaitsee Itä-Helsingissä, Itäkeskuksen pohjoispuolella hyvien kulkuyhteyksien varrella. Metron kyydissä pääsee sujuvasti Helsingin keskustaan ja laajat palvelut löytyvät lyhyen bussimatkan päästä Itäkeskustasta. Päivittäiset arkeen tarvittavat palvelut, kuten ruokakaupat, apteekki, terveyskeskus, koulut, päiväkodit ja liikuntapalvelut löytyvät toki kattavasti myös Myllypuron keskustasta, jonka ostari uudistettiin muutama vuosi sitten.

Monille Myllypurosta voi ensimmäisenä tulla mieleen itäisen Helsingin esikaupunkialue, mutta Myllypurossa on paljon muutakin. Myllypurosta löytyy esimerkiksi kaunista luontoa, metsäalueita, lapsiperheille sopivia koteja ja tilaa hengittää. Viime vuosina kaupunginosa on kehittynyt monella tapaa niin palveluiden kuin uudisrakentamisen osalta. Asukkaita Myllypurossa on reilut 11 000, mutta arvioiden mukaan Helsingin Metropolian uusin Myllypuron kampus tuo lähivuosina alueella lisää nuoria ammattikorkeakoulun opiskelijoita. Heitä varten alueelle on rakenteilla myös pienempiä kerrostaloasuntoja.

Idyllinen kaupunkikylä lähellä Myllypuron palveluita ja metroa

Kuva: Etuovi.com / Kiinteistömaailma | Itä-HKI Asuntovirta Oy LKV Vuosaari

Myllypuron Myllykylän puutaloalueesta on rakentumassa viihtyisä ja kodikas kaupunkikylä lähelle Myllypuron palveluita, liikuntamahdollisuuksia ja kulkuyhteyksiä. Myllykylä on jo osittain valmis, mutta osin alueelle on rakenteilla vielä uudiskohteita, kuten tämä ihastuttava kohde.

Kuva: Kuva: Etuovi.com / Kiinteistömaailma | Itä-HKI Asuntovirta Oy LKV Vuosaari

Tämä Helsingin Valssimyllynkatu 13 -yhtiö muodostuu seitsemästä paritalosta, kolmesta rivitalosta ja yhdestä omakotitalosta, yhteensä 24 asuntoa 81 m2 ja 129 m2 välillä. Monenlaisia koteja erilaisiin elämäntilainteisiin, mutta erinomaisia esimerkiksi lapsiperheille rauhallisen sijainnin ja Myllypuron palveluiden osalta. Terassilta ja yläkerran parvekkeelta aukeavat valoisat näkymät viherpihalle, ja kohteista löytyy myös takkavaraus. Asioita, jotka tekevät asunnoista viihtyisiä koteja. Asuntojen on arvoitu valmistuvan vuodenvaihteessa 2019-2020 ja parhaillaan ne ovat ennakkomarkkinoinnissa. Tässä kohteessa pääset nauttimaan upouusista pinnoista ja kodikkaasta miljööstä.

Mikäli kohde on vielä myynnissä, voit tutustua siihen tarkemmin täällä.

Tilavaa asumista omakotitalossa

Kuva: Etuovi.com / OP Koti Helsinki Oy LKV, Ullanlinna

Myllypurossa Hallainvuoren juurella sijaitsee laaja omakotitaloalue. Alueella on parhaillaan myynnissä tämä uniikki omakotitalo, joka tarjoaa mitä upeimmat puitteen kodikkaalle asumiselle rauhallisella asuinalueella Helsingissä.

Myllypuro asuminen
Kuva: Etuovi.com / OP Koti Helsinki Oy LKV, Ullanlinna

Talo on rakennettu kestämään aikaa, sillä harkkorakenteisena paikalla valettuna betonirunkoisena talona se kestää sukupolvelta toiselle. Talo on energiatehokas ja edustaa toiminnoiltaan ja tekniikaltaan tätä päivää. Kuten asuntoilmoituksen kuvista huomaa, pienet, tarkkaan harkitut yksityiskohdat antavat asumiseen ylellisyyden tuntua. Tyylikkyytensä lisäksi talo on tilankäytöltään erittäin monipuolinen, eikä tilastakaan ihan heti tule puute tässä 229 neliön omakotitalossa. Lähistöllä sijaitsee päiväkodit, koulut, hyvät kulkuyhteydet ja harrastusmahdollisuudet.

Mikäli kohde on vielä myynnissä, voit tutustua siihen tarkemmin täällä.

Jos Myllypuro alueena kiinnostaa, niin luehan myös tämä juttu Ainu Kortelaisesta. Hän muutti Myllypuroon juuri rauhallisuuden ja luonnonläheisyyden takia.

Katso myös kartalta minkälaisia asuntoja Myllypurossa on myynnissä tällä hetkellä.

Hilla Stenlund

Käy tutustumassa myös muihin Helsingin kaupunginosiin! Sijaitseeko seuraava kotisi kenties ekologisessa Kuninkaantammessa, unelmien Ullanlinnassa, merellisessä Kruunuvuorenrannassa tai kenties trendikkäässä Kalliossa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sammio