Etuovi.com

Oma toimitus

Onnistunut asunnon myynti-ilmoitus houkuttelee uuden kodin etsijät paikan päälle ihastumaan, joten se kannattaa tehdä kerralla kuntoon. Vinkkiemme avulla luot ilmoituksen, joka varmasti puhuttelee ja saa ostajat innostumaan.

Kerro kattavat tiedot

Ostopäätöstä ei vielä tehdä ilmoituksen perusteella, mutta päätös asuntoesittelyyn lähtemisestä kyllä. Siksi ilmoituksen on kerrottava heti ensivilkaisulla tärkeimmät asiat asunnosta. Täytä asunnon perustiedot lomakkeeseen huolellisesti ja tarkista ne virallisista asiakirjoista. Esittelytekstissä pääset kuvailemaan omin sanoin, mikä saa asuntosi erottumaan edukseen. Sinä tiedät asunnosta enemmän kuin kukaan muu. Mieti, miksi itse innostuit siitä aikanaan, ja kerro se ostajaehdokkaille. Hyvä esittelyteksti on kiinnostava, selkeä, tiivis ja asiallinen.

myynti-ilmoitus

Asuntoilmoituksen jättäminen Etuovi.comiin on helppoa. Ilmoituslomake näyttää samalta kuin valmis ilmoitus – sinun on helppo hahmottaa miten mm. lisäämäsi tiedot, kuvat ja esittelyajat näkyvät ostajille. Lomake neuvoo sinua kaikissa vaiheissa ja tarjoaa tärkeitä hakukriteereitä ja avainsanoja helposti valittaviksi. Nämä huomioimalla ilmoituksesi nousee useampiin hakuihin ja vahtiviesteihin, ja mahdollisuudet nopeisiin kauppoihin paranevat.

Käytä houkuttelevia kuvia

Kuvat kertovat asunnosta ja sen tunnelmasta enemmän kuin paraskaan teksti. Kannattaa siis panostaa laadukkaisiin kuviin, jotka esittelevät asunnon kattavasti. Jos muokkaat kuvia, varmista, että ne vastaavat yhä todellisuutta. Asuntoesittelyyn tulijat odottavat näkevänsä paikan päällä ilmoituksen mukaisen kodin.

Ota kuvat kaikista huoneista sekä mahdollisista ulkotiloista ja lisärakennuksista. Nykypuhelimissa  on tarkka kamera, mutta valon ja kuvakulmien osalta voi olla hyvä kysyä ammattilaisen apua. Muista myös pohjakuva, josta ostajaehdokas näkee asunnon huonejaon ja rakenteen. Voit tilata ammattilaisen piirtämän pohjakuvan täältä

Hinnoittele oikein – hintalaskuri auttaa päätöksenteossa

Asuntokaupat syntyvät todennäköisimmin silloin, kun hinta on kohdallaan. Lopullinen kauppahinta on toki neuvoteltavissa, mutta mitä osuvampi alkuperäinen hintapyyntösi on, sitä luultavammin saat ostotarjouksia. Käytä hinnoitteluun tarpeeksi aikaa ja ota huomioon mahdollisen kuntokartoituksen tulokset. Etuovi.comin hintalaskuri auttaa päättämään sopivan hinnan vertailemalla muiden samankaltaisten asuntojen hintapyyntöjä alueellasi.

Huolehdi huomiosta

Myynti-ilmoitus saa eniten kävijöitä heti julkaisun jälkeen, sillä silloin se näkyy hakutuloksissa ensimmäisenä. Upeimmankin ilmoituksen kävijämäärät laskevat ajan myötä, kun se valuu tuloksissa alaspäin. Tällöin voit herätellä asunnonetsijöitä hankkimalla lisänäkyvyyttä.

Kokeile, mikä toimii

Etuovi.comin käyttäjänä seuraat helposti ilmoituksesi kävijämääriä ja yhteydenottoja. Jos kävijöitä ei tunnu kuuluvan, muokkaa ilmoitusta ja kokeile, muuttuuko tilanne. Pidä myös huolta, että yhteystietosi ovat ajan tasalla. Jos pystyt vastaamaan puhelimeen tai sähköposteihin vain tiettyyn aikaan päivästä, kerro se ilmoituksessa.

Jos asunnon myynti itse ei yrittämisestä huolimatta suju tai tunnu omalta, älä epäröi pyytää välittäjää avuksi. Asuntokaupan ammattilaisena välittäjä tuntee myynnin vaiheet, asuntomarkkinat ja kauppahinnat kuin omat taskunsa. Mikä parasta, kun annat asunnon myytäväksi Etuovi.comin takuuvälittäjälle, voit saada myynti-ilmoituksen hinnan kokonaan takaisin. Lue lisää ilmoitustakuusta.

Myyntiopas auttaa myynnin alusta loppuun

Hyvä myynti-ilmoitus auttaa löytämään asunnollesi sen oikean ostajan mahdollisimman nopeasti. Myyntioppaastamme löydät tietoa myynnin jokaisesta vaiheesta aina myyntiin valmistautumisesta kauppakirjan allekirjoittamiseen asti. Luettuasi sen ja nämä vinkit olet jo ottanut ensimmäiset askeleet kohti onnistuneita asuntokauppoja.

Onnea matkaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sammio