Kati Pilli-Sihvola

Sisustuksen puoliammattilainen

Yhteistyössä:

Kevät! Ihanaa herätä pitkästä talvihorroksesta ja laittaa kotiin keväistä ilmettä. Onneksi koko kotia ei tarvitse uudistaa kertaheitolla, vaan muutoksen voi tehdä pienillä yksityiskohdilla – vaikka vaihtamalla verhot, maton ja muutaman tyynyn sohvalle. Kurkataanpa, mitä kaikkea ihanaa Hobby Hall on juuri tuonut verkkokauppaan kevätkotia varten.

Piristystä värikkäillä yksityiskohdilla

Smeg pienkodinkoneetKuva: Hobby Hall / Smeg

Tänä keväänä värit saavat onneksi jälleen hehkua. Vaikka koti olisi muutoin ”valkomustaharmaa”, korostamalla kauniin sävyisillä kodinkonella ja tuoleilla saa mukavaa jännitettä muutoin niin selkeään sisustukseen. Vai sanoiko joku, etteivät kodinkoneet saa olla vaaleanpunaisia?? Miten kauniita ovatkaan Smegin pienkodinkoneet, ja heti tekisi mieli leipoa! Ehkäpä viihdyt keittiössäkin paremmin 🙂

Kuviollisia mattoja kevään väreissä

Hobby Hallin mattovalikoimasta löytyy kauniit ja korkea laatuiset matot useissa kevään suosikkisävyissä. Värikkäällä kuviollisella matolla voi luoda keväisen tunnelman koko huoneeseen, vaikka muuten olisikin hillittyä. Kannattaa myös tutustua millaisia mattoja voit käyttää ulkona terasseilla. Matto kokoaa aina tilat yhteen ja kokonaiseksi. Ja muista, että matto saa myös olla tarpeeksi iso!

kuviolliset puuvillamatot

Kuva: Hobby Hall 

Hobby Hall muovimatot

Kuva: Hobby Hall

Kontrastia verhoilla ja tyynyillä

Niin verhot ja tyynyt kuin matotkin ovat aina sisustuksen keskiössä – kuoseista, materiaaleista ja väreistä on nyt mistä valita. Verhoissa voit valita rohkeamman kuvion tai selkeän yksivärisen vaihtoehdon. Tyynyt – sisustustyynyt! Niitähän ei voi olla liikaa.. Huoneeseen saa upean fiiliksen, kun tyynyt, matot ja verhot luovat kauniin kontrastin keskenään.

Hobby Hall - kevään verhot ja sisustustyynyt

Kuva: Hobby Hall

Kauniit lakanat saavat nyt näkyä

Unohtaa ei kannata vuodevaatteita! Kauniit lakanat saavat jäädä esille, niitä ei tarvitse välttämättä peittää. Tällä hetkellä on suosittua pedata vuode nimenomaan ”nähtäville” – puolipetaukseen. Makuuhuone halutaan näyttää sisustuksellisesti ihan yhtä tärkeänä osana kotia kuin olohuonekin. Toki sekin on tärkeää, että nukkujat voivat myös nauttia esteettisesti unistaan ja makuuhuoneen tunnelmasta.

Hobby Hall - värikäs pussilakanasetti

Kuva: Hobby Hall 

Hobby Hall - kuviolliset pussilakanasetit

Kuva: Hobby Hall / Pussilakanasetit

Kohta pääsee kesäterassille!

Kotia voi korostaa monin tavoin sekä sisällä että ulkona. Erilaisia hyllyköitä näkee nyt käytettävän paljon kauniina sisustuselementtinä. Siro ja kevyt hylly – tai useampi vierekkäin aseteltuna – toimii upeana katseenvangitsijana sisätilassa tai vaikka parvekkeella.

sirot puutarhakalusteet

Kuva: Hobby Hall / Puutarhakalusteet

Yllä kuvassa näkyvä siro, puutarhaan sopiva kalusto on kätevä ja kevyt. Se sopii mainiosti myös pieneen tilaan tai parvekkeelle. Mikä olisi ihanampaa kesäpäivänä kuin kauniisti sisustettu tila, jossa voi rauhassa oleskella joko perheen tai ystävien kesken.

Hobby Hall - aurinkotuolit kesäterassille

Kuva: Hobby Hall

Sisustajalle on siis paljon ihanaa tiedossa kevääseen raikkaiden värien kera. Pian pääsemme laittamaan pihoja ja parvekkeita kuntoon lisääntyvän valon ja lämmön myötä. Muhkeat tyynyt, pehmeät kutsuvat matot ja raikkaat verhot – Hobby Hall :n verkkokaupan valikoimilla saa luotua omaan kotiin keväisen tunnelman tekstiileillä, huonekaluilla ja puutarhakalusteilla.

 

Lisää sisustusideoita kevääseen ja kesään löydät myös uudistuvasta Etuovi.comin ideagalleriasta!

Mukavaa Kevään Odotusta!! Minä unelmoin tällä hetkellä parveketuoleista värikkäine tyynyineen – mitä uutta sinä haluaisit kotiisi just nyt?

Kati

PS. Lue myös Iltalehden vinkit, miten tuot kotiisi kevätilmeen Hobby Hall uutuustuotteilla!

Katso myös: Verhot – Ideat ja tuotteet kotiin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sammio