tämä koti on myyty

Helsingin kantakaupungissa sijaitsee avara ja valoisa, remontoitu kaksio, joka saneerattiin täysin syksyllä 2014. Päätimme hyödyntää remontissa sisustussuunnittelijaa, koska halusimme uudesta pohjasta mahdollisimman toimivan. Tärkeintä oli, että 46 neliötä muuntautuisi mahdollisimman monikäyttöiseksi kahden hengen perheelle ja asunnosta tulisi toimiva koti pelkistetyllä ja nuorekkaalla ilmeellä. Kotimme on myynnissä, kerron kodista ja kotiin tekemästämme remontista tässä jutussa vähän tarkemmin!

Kaunis koti myynnissä -sarjassa asunnon myyjä kertoo myynnissä olevan kotinsa tarinan. Koti saattaa löytää uuden asukkaan nopeastikin, mutta tämä tarina jää silti blogiin ihasteltavaksenne.

EDIT: Tämä koti myytiin 16.5.2016, neljä päivää tämän blogijutun julkaisun jälkeen.

remontoitu kaksio Etu-Töölössä

Sisäänkäynti asunnon pieneen eteiseen ja näkymä toisella puolella asuntoa olevaan makuuhuoneeseen.

Vuonna 1922 rakennettu kaksio remontoitiin lopulta lattiasta kattoon. Alkuperäistä asunnossa ovat jäljellä enää vanhat väliovet. Tyylikkäät ratkaisut näkyvät nyt kautta koko asunnon. Skandinaavisen vaaleat pinnat, korkea huonekorkeus ja leveät ikkunalaudat luovat yhtenäisen ilmeen läpi asunnon.

Tavoitteenamme oli tehdä asunnosta mahdollisimman monikäyttöinen, joten tärkeintä oli yhdistää olohuone, keittiö ja ruokailutila yhdeksi tilaksi.

remontoitu keittiö, saareke ja kasviseinä

Sisäänkäynnistä nähden oikealla puolella asuntoa sijaitsee avokeittiö.

Muun muassa televisio on kiinnitetty keittiösaarekkeeseen, jonka molemmin puolin on tuoleja. Ruokapöydän ääreen mahtuu parhaimmillaan jopa kuusi henkeä. Olohuoneen seinää koristaa myös kasviseinä, joka puhdistaa sisäilmaa ja on samalla monikäyttöinen. Seinällä voi kasvattaa halutessaan myös hyötykasveja.

kaksion pohjapiirros ennen ja jälkeen remontin

Kaksion pohjaratkaisu ennen ja jälkeen remontin.

remontoidun kaksion vaatehuone ennen ja jälkeen

Kaksion keittokomero muutettiin eteisen vaatehuoneeksi. 

Jotta asuntoon tulisi mahdollisimman paljon luonnonvaloa, päätimme suurentaa olohuoneen ja makuutilan oviaukkoa niin, että valo leviää ulkoa nyt kaikkialle huoneistoon. Valaistukseen kiinnitettiin muutenkin erityistä huomiota. Täällä tilaa vieviä riippuvalaisimia ei ole muualla kuin keittiösaarekkeessa ja makuuhuoneessa. Yleisvalaistus on toteutettu epäsuoralla valaistuksella. Tilaa ja tunnelmaa tuovat sokkeli- ja kohdevalot.

remontoidun kaksion olohuoneAsunnon valoisat oleskelutilat ovat heti avokeittiön vieressä.

 

remontoidun kaksion tilava makuuhuoneKaksion tilavaan makuuhuoneeseen sopii hyvin myös työskentelypiste.

Mielestämme tämä koti Helsingin Etu-Töölössä tarjoaa tyylikästä ja vaivatonta asumista lähellä kaikkea. Kampin keskukseen ja Rautatieasemalle kävelee alle kymmenessä minuutissa ja kaikki keskeiset palvelut sijaitsevat kivenheiton päässä.

Katso lisää kuvia ja tutustu kohteen myynti-ilmoitukseen täällä.

Vastaan mielelläni asuntoa koskeviin kysymyksiin! yhteystiedot löydät myynti-ilmoituksesta tai voit myös jättää kommenttisi tässä alla.

– Lauri, tämän kodin nykyinen asukas

 

PS. Tämä koti tuli myyntiin Etuovi.comiin 12.5.2016 – katso millaisia kaksioita on tarjolla Helsingin Töölössä tällä hetkellä.

EDIT: Tämä koti tuli myytyä 16.5.2016.

Lue myös: Kaksion sisustus – pikkukaksion persoonalliset 34 neliötä

4 kommenttia sivuun “Tyylikkäästi remontoitu kaksio Etu-Töölössä

 1. Tuo viherseinä! En kestä! Onko se joku valmis ratkaisu vai itse koostettu? Upea koti muutenkin!

 2. Tuo viherseinä kiinnostaa minuakin. Onko se kuinka kallis ylläpitää? Pitääkö tehdä huoltosopimus tms?
  Entä mitä materiaalia lattianne on? T. Remppaa suunnitteleva

  1. Hei Outi.

   Kasviseinään ei tarvitse tehdä mitään huoltosopimuksia. Riittää, että muistaa kastella sen kerran viikossa ja kasvit vaativat sijoittelusta riippuen mahdollisesti kasvivalon.

   Lattia on valkolakattu tammiparketti Parketti-romanofilta. Tsemppiä remonttiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sammio