Marika Ritala-Mäkinen

Luova sisustussuunnittelija

Yhteistyössä:

Kerronpa tähän aluksi tarinan, miten helppoa keittiöremontti voi olla. Mari on tehnyt juuri sopimuksen keittiöremontista uuden suomalaisen keittiötoimittajan, Venue-keittiöiden kanssa ja odottaa alkavaa keittiöremonttiansa innolla. Mari tietää olevansa hyvissä käsissä. Hän saa luottaa kaiken ammattilaisten käsiin. Mari ei ole koskaan käyttänyt sisustussuunnittelijaa, mutta nyt hän mielellään käyttää, koska työllä on tyytyväisyystakuu.

Erityisen paljon Maria lämmittää ajatus siitä, että uutta keittiötä ei suunnitella jossain kaukana hänestä vaan heti alkuun suunnittelija tulee kotikäynnille, ottaa tarvittavat mitat ja katsoo Marin kanssa kokonaisuuden, josta lähdetään liikkeelle. Mari saa olla mukana suunnittelussa juuri niin paljon kuin hän haluaa, mutta hänen ei tarvitse kantaa mistään huolta. Keittiösuunnittelija ja sisustussuunnittelija suunnittelevat keittiön Marin toiveiden ja tarpeiden mukaiseksi, juuri sellaiseksi, joka istuu kokonaisuuteen.

Toteutuksesta ja roskien siivouksestakaan ei tarvitse kantaa huolta, sillä Venue-keittiöiden ammattilaiset hoitavat kaiken. Alusta loppuun saakka.

keittiön moderni ja tyylikäs ilme

Keittiöremonttia harkitsevalle tämä kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen totta. Totta se kuitenkin on, nimittäin huhtikuussa 2016 lanseerattu Venue-keittiöt toimii juuri näin. Venue on Suomessa ainutlaatuinen toimija ja yhdessä kansainvälisen konseptisuunnittelijan kanssa tehty palvelukonsepti erottuu edukseen.

Alusta loppuun asti helpoksi tehty keittiöremontti

Venue-keittiöremontissa on kyse aina kokonaisuudesta, ei pelkistä keittiökalusteista. Remontin suunnittelu ja toteutus on haasteellista hommaa ja juuri siksi Venue haluaa tehdä tämän kaiken ostajalle mahdollisimman helpoksi.

Keittiöremontin suunnittelun alkuvaiheessa ei tarvitse tietää muuta kuin, onko tulevan keittiön tyyli klassinen, teollinen, pelkistetty skandinaavinen, värikäs vai maalaisromanttinen. Ja jos nämäkään termit eivät avaudu, niin ei hätää – keittiösuunnittelija, ja tarvittaessa myös sisustussuunnittelija, ohjaavat valintoja erilaisten kysymysten, kuvien ja muiden tarvekartoituksessa esiin tulleiden tietojen perusteella oikeaan suuntaan. Keittiön ostaja saa taatusti sekä yksilöllisen että tarpeisiinsa ja toiveisiinsa sopivan keittiön.

keittiön perinteinen ja tyylikäs ilme

Vanhan keittiön purkamisen ja roskien poisviemisen lisäksi myös remonttiaika halutaan tehdä asukkaalle mahdollisimman helpoksi. Remonttiajan arkea helpotetaan paikalle tuotavalle väliaikaisella remonttikeittiöllä ja kertakäyttöastioilla.

Remontissa Venuen ammattilaiset asentavat kaikki kiintokalusteet, altaat, hanat, valaisimet, pistorasiat, kodinkoneet, välitilamateriaalit sekä tekevät keittiöön mahdolliset maalaukset, lattia-asennukset ja tapetoinnit toiveiden mukaisesti. Kun kaikki ammattilaiset löytyvät saman katon alta, aikaa ei kulu turhaan odotteluun eikä remontin ostajan tarvitse käyttää aikaansa eri tekijöiden etsimiseen ja kilpailuttamiseen.

Käyttöopastus uuteen keittiöön pullakahvien kera

Venuen palvelu ei lopu asennukseen. Kun keittiöremontti on valmis, Venue tarjoaa uuden keittiön omistajalle käyttöopastuksen pullakahvien kera. Uuden keittiön kodinkoneiden ominaisuuksiin ja keittiön mekanismeihin tutustuminen tekee keittiön käyttämisestä antoisaa ja helppoa.

keittiön pöydän ääressä pullakahvit

Keittiöremontin jälkeen nautitaan lopputuloksesta. Kutsu vaikka perhe ja ystävät tutustumaan uuteen keittiöösi, Venue tarjoaa kahvin ja pullat.

Aidosti kuunteleva keittiömyyjä

Venue-keittiöremonteissa työtä tehdään ihmiseltä ihmiselle, henkilökohtaisesti ja elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Kuunnellaan aidosti ja helpotetaan elämää remontin keskellä. Tyytyväisyys- ja aikataulutakuu kertovat, että alusta loppuun asti mietitty kokonaisuus ei ole pelkkää sanahelinää vaan koko toiminnan ydin.

Venue-keittiöt ketju laajenee nyt Suomessa ja etsii myös innostuneita yrittäjiä – oletko sinä uusi, asiakasta kuunteleva, Venue-keittiöyrittäjä?

 

Tutustu tarkemmin Venue-keittiöihin, niin voit jo tänään aloittaa elämäsi helpoimman keittiöremontin suunnittelun – tai löytää unelmiesi työpaikan Venue-keittiöiden parissa!

/ Marika

Psst… Kutkuttavaa keittiöinspiraatiota tarjolla myös Etuoven kuvagalleriassa.

Katso myös nämä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sammio