Juulia Vuori

Esteetikko ja sisustusintoilija / Etuovi.com

Porin asuntomessualueen suunnittelussa on inspiroiduttu Porin vanhasta puutaloalueesta, mikä näkyy siinä että talojen pihat ovat korkeasti aidattuja ja kooltaan melko pieniä. Monella pihalla ison osan pihan pinta-alasta peittää tilava terassi. Kätevää, sillä kauan kaivattuja kesäpäivät voi pihatöiden sijaan käyttää mukavaan oleskeluun tai vaikka uima-altaassa pulikoimiseen. Tähän Viikon valinnat-juttuun kokosin asuntomessujen upeimmat terassit.

Casa Terden tilava kattoterassi

terassi casa terde

terassi casa terde

K-raudan tuotteilla sisustetun Ainoakoti Casa Terden upealle kattoterassille terassille olisi voinut aurinkoisena kesäpäivänä voinut jäädä hengailemaan pidemmäksikin aikaa! Tilavalle, osittain pergolan kattamalle terassille on sisustettu erilaisia pienempiä tiloja niin ruokailua, kokkailua, oleskelua kuin auringonottoakin varten. Terassin ihanan runsaat stutukset ovat Kukkala-blogia kirjoittavan Sanna Raskun käsialaa.

Talo Haltiattaren kaunis keidas

terassi talo haltiatar

parveke talo haltiatar

CLT-elementeistä rakennetun Talo Haltiattaren terassi sijoittuu varsinaisen talon ja piharakennuksen väliin. Terassi on tehy lehtikuusesta, joten sen voidaan odottaa harmaantuvan kauniisti. Ihana keidas säkkituoleineen ja porealtaineen!

Haltiattaren yläkerrasta, keittiön yhteydestä löytyy myös aurinkoinen parveke, joka on omiaan keittiöpuutarhan pyörittämiseen. Katso täältä hortonomin vinkit keittiöpuutarhan perustamiseen parvekkeelle

Villa Hehkun osittain lasitettu terassi

terassi villa hohde

lasiterassi villa hohde

Villa Hohteen terassista osa on lasitettu, osa taas avointa tilaa. Lasiterassille on sisustettu ihastuttava kesäolohuone, joka lainaa sävyt ja tyylin sisätilojen sisustuksesta. Avoimella terassilla, pihasaunan yhteydessä olevaan porealtaaseen on mukava pulahtaa saunan jälkeen.

Inspiraatiota terassin lasitukseen ja lasiterassin sisustukseen löydät täältä

Luodon boheemi terassi uima-altaineen

terassi luoto

sisustusideat terassi

Vau, tämä Luodon terassi on ihan unelmapaikka kesäpäivien (ja -iltojen) viettoon! On uima-allas, pihasauna, reilusti tilaa ruokaluun ja auringonottoon. Tine K:n bambusta tehdyt pihakalusteet tuovat terassille ihanan rentoa ja boheemiakin tunnelmaa.

Ihastele uima-altaalla varustettuja pihoja ja terasseja kuvagalleriassa

Talo luvian tumma ja tyylikäs terassi

sisustusidea terassi

sisustusidea terassi

Talo Luviassa on hauskasti  kontrastia, se on nimittäin sisältä vaalea ja harmoninen, ulkoa puolestaan täysin musta terassia myöden. Myös tämän kohteen terassi on osittain lasitettu. Avoimella terassilla on reilusti tilaa mukavaan oleskeluun.

Mitäs pidät näisä kesäkeitaista? 🙂

Lisää ideoita terassille löydät Ideat & Vinkit -galleriasta

Jos asuntomessukohteet kiinnostavat enemmänkin, niin tämän vuotisten messujen kuvasatoa löydät täältä 

-Juulia

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sammio