Juulia Vuori

Esteetikko ja sisustusintoilija / Etuovi.com

Mitkä kodin remontit kiinnostavat? Mihin remontteihin sisustajat hakevat ideoita? Viime vuonna Etuovi.comin ideagallerian suosituimmat remonttisisällöt liittyivät niin isompiin muodonmuutoksiin kuin pieniin pintaremontteihinkin.

Kodin remontit vaativat perusteellista suunnittelua, aikaa ja rahaa – joskus vähän enemmän, joskus vähemmän – mutta lopputulos ainakin palkitsee paremman asumisen muodossa. Etuovi.comin ideagalleriasta voit aloittaa kodin remontin suunnittelun hakemalla ideoita niin valokuvista kuin blogeistakin. Viime vuonna käyttäjiämme eniten kiinnostaneet remontit olivat…

Keittiöremontti ja remonttien hinnat

kodin remontit
Kuva: Etuovi.com ideagalleria, Keittiöt. Katso ideagalleriasta lisää kuvia keittiöistä

Monissa kodeissa suunnitellaan keittiöremonttia. Ylivoimaisesti suosituin remonttiaiheinen juttu blogissamme oli Urakkamaailman Kallen kirjoittama juttu, jossa hän esittelee hintaesimerkkejä erilaisista toteutuneista keittiöremonteista. Mukana on remontteja pelkästä ovien maalaustyöstä kokonaisvaltaisempiin remontteihin.

Myös nämä muiden kodin remonttien hinnat ovat kiinnostaneet:

Saunaremontti – 10 hintaesimerkkiä

Kylpyhuoneremontti –  5 hintaesimerkkiä

Terassiremontti – 4 hintaesimerkkiä

Mökkiremontti – 6 hintaesimerkkiä

Tee se itse – vaikkapa kylpytynnyri omalle pihalle!

Tee se itse -ideat kodin remontointiin ja pienrakentamiseen – ja etenkin tämä, miten rakentaa kylpytynnyri omalle pihamaalle – ovat olleet todella suosittuja.

kodin remontit
Kun pihalla on palju, ei varmasti paljon tarvitse houkutella kavereita kylään! Olisiko tässä sopiva projekti ensi kesälle? Kuva: Veera Alppi.

Tämä kylpytynnyri kasattiin pihalle itse, kaikkine työvaiheineen perustuksista alkaen. Jos lämpimässä vedessä hengailu on sinunkin mielestäsi maailman parasta ja nikkarointi onnistuu, niin ota talteen Veeran blogista seikkaperäiset ohjeet oman paljun pystyttämiseen.

Täältä löydät lisää DIY-ideoita

Vanhan talon saunan ja kylpyhuoneen remontti

Moni haaveilee uudesta saunasta ja varmasti suunnittelee jo toteutustakin. Memmun blogijuttu keräsi paljon kiinnostuneita lukijoita. Jutussa hän kertoo, miten heidän vanhassa Pispalan-kodissa toteutettiin saunaremontti, jossa 1930-luvulla rakennetun talon saunaosasto päivitettiin tähän päivään.

kodin remontit
Kuva: Jonathan Melartin

Mustat fasettilaatat, tyylikkäät paneloinnit ja tunnelmallinen valaistus muodostavat upean kokonaisuuden. Kylpyhuoneen ja saunan välinen lasiseinä antaa tilaan avaruuden tuntua. Täältä löydät ideoita ja inspiraatiota omaan saunaremonttiin. Jos lasiseinät miellyttävät silmää,lisää lasiseiniä kylpytiloissa löydät täältä.

Kodin saunaosasto on parhaimmillaan ihana rentoutumispaikka, jossa mieli lepää. Täältä löydät ideoita kotikylpylään

Pientä pintaremonttia

 

Kuva: Etuovi.com / Luxusm2 LKV

Seuraavaksi eniten ideagallerian käyttäjiä kiinnosti kodin pintaremontti. Pienikin paikkojen kohennus piristää kyllä kummasti! Se tunne on ihana, kun seinien maalauksen jälkeen huomaa huoneen ilmeen raikastuneen kertaheitolla. Tai se kun kokeilee jotain ihan uutta ja lopputulos on juuri niin upea – tai jopa paljon upeampi kuin kuvitteli.

Lue myös blogista, miten paritalon seinille tehtiin pieni kasvojenkohotus: lasikuitutapetit laitettiin piiloon rouhealla kivipinnoitteella.

Terassin lasitus – haaveena yksi lisähuone

kodin remontit
Kuva: Pasi Jormalainen

Lasitetusta terassista tuntuu haaveilevan todella moni. Kuvia kotien lasiterasseista on viime vuoden aikana ihasteltu erityisen paljon Etuovi.comin lasitettu terassi -ideagalleriassa.

Lasitettu terassi on kyllä kuin yksi lisähuone! Terassilasituksen voi asentaa myös talvella, jolloin se on valmiina odottamassa keväällä, kun terassikausi potkaistaan kunnolla käyntiin. Suomen kesät ovat viime vuosina säiden puolesta tehneet lasiterasseista todellakin tarpeellisia… Lue myös, miten Riikka toteutti haaveensa lasiterassista ja miten se asennettiin.

Alkuvuosi on erinomaista aikaa remontoinnille! Lue täältä, miksi  kodin remontit ovat edullisimmillaan talvella

Hyvää remppavuotta 2018!

-Juulia

Katso myös nämä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sammio